Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceDark Project KD68B Navy Blue/White - G3MS Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG)

Dark Project KD68B Navy Blue/White - G3MS Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG)

ID: 20848121
79,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izjemno kompaktna 65-odstotna tipkovnica ima tovarniško mazana mehanska stikala G3ms Sapphire, dvojne PBT tipkovnice z ENG znaki, popolnoma prilagodljivo RGB osvetlitev, namazane stabilizatorje za namestitev na tiskano vezje ter dvoslojno zvočno izolacijo, ki izniči neprijetne zvoke.

 

68 tipk 65-odstotna tipkovnica uporabniku omogoča, da čim bolj izkoristi prostor na mizi. Združuje idejo 60-odstotne tipkovnice ter uporabnost tipk Delete, Home/End ter Page Up/Down. Izkušeni igralec bi te stranske tipke preoblikoval in jih uporabil kot makra. 65-odstotna oblika je popolno razmerje med najmanjšo velikostjo in uporabnostjo. Mehanska stikala G3ms Sapphire Stikala G3ms so prva stikala, ki jih je zasnovala inženirska ekipa Dark Project. Izboljšana zasnova ima manjšo površino povezave med steblom (gibljivim delom) in ohišjem, s čimer je bila zmanjšana površina trenja. Stikala G3ms Sapphire so med postopkom izdelave namazana, kar zagotavlja največjo gladkost in zmanjšanje neprijetnih zvokov Sila sprožitve - 50 g Predpotopni hod - 2 mm Vzdržljivost - 50 milijonov pritiskov na tipke Razporeditev - ENG Profil - češnja Material za tipke - PBT (polibutilen tereftalat). Plastika PBT je zelo odporna na kemikalije. Zaradi tega je veliko bolj trpežna in odporna proti obrabi kot ABS. Tehnologija izdelave - Double-Shot (dvojno litje). Tipkovnica je sestavljena iz dveh ločenih plastičnih kalupov. Pri visokih temperaturah in pod visokim pritiskom se ti plastični kalupi združijo. Uporaba te metode zagotavlja, da se simboli na tipkah nikoli ne bodo izbrisali, tudi po dolgi in intenzivni uporabi. Dvoslojna izolacija hrupa V ohišju tipkovnice so 3 ključne komponente: zgornji in spodnji pokrov (ohišje), glavna nosilna konstrukcija (plošča ohišja) in tiskano vezje (PCB). Dvoslojna zvočna izolacija je izvedena tam, kjer je plošča s tiskanim vezjem (PCB) pritrjena na glavno nosilno konstrukcijo (ploščo ohišja) ter med ploščo ohišja in spodnjim pokrovom ohišja. Zvočna izolacija med tema deloma je izdelana iz silikona. Možnost zamenjave v vročem stanju Tehnologija HotSwap uporabniku omogoča zamenjavo stikal, ne da bi bilo treba razstaviti tipkovnico. Ne potrebujete več likalnika za odpenjanje. Enostavno zamenljiva stikala ne povečajo le njene vzdrževalnosti, temveč uporabniku ponujajo tudi možnost popolne prilagoditve tipkovnice. 16,8 milijona barv RGB Svetla osvetlitev RGB s široko paleto popolnoma prilagodljivih učinkov. Ločena dioda pod vsako tipko zagotavlja usmerjen svetlobni snop, intenzivnost in svetlost pa lahko uravnavate s programsko opremo Dark Project. Nastavitve osvetlitve RGB lahko spreminjate tudi s pritiskom na vnaprej nastavljene bližnjice tipk, ki so navedene v priročniku. Namaščeni stabilizatorji Med postopkom sestavljanja tipkovnice na tekočem traku se stabilizatorji namažejo, in sicer ročno. Namaščeni stabilizatorji zagotavljajo gladek in prijeten občutek ob pritisku. Ne le, da so prijetni na otip, temveč zaradi masti povzročajo tudi prijeten zvok. Priloženo v škatli Tipkovnica Kovinski izvlečni mehanizem za tipke Kovinski izvlečni mehanizem za stikala Snemljivi kabel 4 testna stikala Uporabniški priročnik Garancijski list
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
modra/bela
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
USB priključek
da
Razporeditev tipkovnice
US
Cached: Thu, 02 May 2024 08:19:16 GMT