Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceDark Project KD83A Black/Cloud Grey - Gateron Cap Teal Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG/UA)

Dark Project KD83A Black/Cloud Grey - Gateron Cap Teal Mehanska gaming tipkovnica RGB (ENG/UA)

ID: 20848125
129,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To vrhunsko 75% tipkovnico spremljajo tovarniško mazana mehanska stikala Gateron Cap Teal, dvojne PBT tipke, znaki ENG/UA, RGB osvetlitev in namazani stabilizatorji PCB Mount. Ima dve plasti zvočnoizolacijskega materiala za odpravljanje hrupa, ki se pojavlja med tipkanjem. Ti plasti sta sestavljeni iz pene, ki absorbira zvok, in plasti silikona za dodatno izolacijo hrupa.

 

83 tipk 75-odstotna tipkovnica je kompaktna. To je idealno za igralce, ki potrebujejo več prostora na mizi za hitre in sprotne premike miške. To je najbolj idealna velikost, saj združuje dolžino 65-odstotne tipkovnice, poleg tega pa ji uspe ohraniti funkcijske tipke. To omogoča nešteto makrov po meri! Mehanska stikala Gateron Cap Teal Stikala Teal so skupni projekt podjetij Gateron in Dark Project. Ta stikala so med proizvodnim postopkom namazana, kar zagotavlja gladko in prijetno tipkanje brez neprijetnih zvokov. Sila sprožitve - 45 g Predpotopnost - 2 mm Trajnost- 50 milijonov pritiskov tipk Razporeditev - ENG/UA Profil - češnja Material tipke - PBT (polibutilen tereftalat). Plastika PBT je zelo odporna na kemikalije. Zaradi tega je veliko bolj trpežna in odporna proti obrabi kot ABS. Tehnologija izdelave - Double-Shot (dvojno litje). Tipkovnica je sestavljena iz dveh ločenih plastičnih kalupov. Pri visokih temperaturah in pod visokim pritiskom se ti plastični kalupi združijo. Uporaba te metode zagotavlja, da se simboli na tipkah nikoli ne bodo izbrisali, tudi po dolgi in intenzivni uporabi. Popolna zvočna izolacija Tipkovnica KD83A se ponaša z edinstveno rešitvijo za zvočno izolacijo, znano kot Silent Mount. Poleg dveh silikonskih plasti, ki se nahajata pod ploščo in pod tiskanim vezjem, ima spodnja silikonska podloga še sistem letev, ki so položene med vse stične točke med deli ohišja in zagotavljajo dodatno blaženje. Tudi vijaki, ki pritrjujejo ohišje tipkovnice, so na vrhu opremljeni s silikonskimi pokrovčki, ki še izboljšajo zvočno izolativnost. Rezultat tega je kompleksen zvočnoizolacijski sistem, ki daleč presega standardne tržne zvočnoizolacijske rešitve. Možnost zamenjave v vročem stanju Tehnologija HotSwap uporabniku omogoča zamenjavo stikal, ne da bi bilo treba razstaviti tipkovnico. Ne potrebujete več likalnika za spajkanje. Enostavno zamenljiva stikala ne povečajo le njene vzdrževalnosti, temveč uporabniku ponujajo tudi možnost popolne prilagoditve tipkovnice. 16,8 milijona barv RGB Svetla osvetlitev RGB s široko paleto popolnoma prilagodljivih učinkov. Ločena dioda pod vsako tipko zagotavlja usmerjen svetlobni snop, intenzivnost in svetlost pa lahko uravnavate s programsko opremo Dark Project. Nastavitve osvetlitve RGB lahko spreminjate tudi s pritiskom na vnaprej nastavljene bližnjice tipk, ki so navedene v priročniku. Namaščeni stabilizatorji Med postopkom sestavljanja tipkovnice na tekočem traku se stabilizatorji namažejo, in sicer ročno. Namaščeni stabilizatorji zagotavljajo gladek in prijeten občutek ob pritisku. Ne le, da so prijetni na otip, temveč zaradi masti povzročajo tudi prijeten zvok. Priloženo v škatli Tipkovnica Kovinski izvlečni mehanizem za tipke Kovinski izvlečni mehanizem za stikala Snemljivi kabel 4 testna stikala Uporabniški priročnik Garancijski list
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/siva
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
gaming
USB priključek
da
Razporeditev tipkovnice
US
Cached: Thu, 02 May 2024 01:52:42 GMT