VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomŽarnice & sijalkeOstale sijalkePametni Wi-Fi LED trak z RGBWW Meross MSL320 (5 metrov) HomeKit

Pametni Wi-Fi LED trak z RGBWW Meross MSL320 (5 metrov) HomeKit

ID: 20628195
41,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 2 ponudbi od 46.53 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Pametni Wi-Fi LED trak z RGBWW Meross MSL320 (5 metrov) HomeKit

 

RGBWW Wi-Fi pametni LED trak 5 metrov Meross MSL320 (Homekit).

Poskrbite za edinstveno vzdušje. LED trak Meross MSL320 dolžine 5 metrov je zelo enostaven za namestitev in bo odlično okrasil vsak prostor. Z aplikacijo Meross ali Apple Home lahko izbirate med razpoložljivimi svetlimi barvami ali uporabite razpoložljive prizore. Prav tako lahko preprosto nastavite urnik za svojo napravo ali prilagodite svetlost in barvno temperaturo glede na vaše želje. Trak lahko upravljate tudi z glasom – izdelek je združljiv z Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings in deluje z Wi-Fi.

Enostaven za uporabo

Namestitev traku vam ne bo povzročala težav. Meross MSL320 je izredno fleksibilen in samolepilen – le prilepite ga na želeno mesto. Njegova dolžina je 5 m, vendar ga lahko po potrebi odrežete. Priročno oddaljeno upravljanje traku omogoča aplikacija Meross ali Apple Home. Prav tako se ne bojte težav z daljinskim upravljanjem, naprava odlično podpira tako brezžične kot žične povezave.

Prilagojeno vašim pričakovanjem

Namenska aplikacija vam omogoča priročno upravljanje osvetlitve, kjer koli ste. Z njim lahko nastavite želeno svetlost in barvno temperaturo svetlobe od 2700K-6500K ter izbirate med razpoložljivimi RGB barvami. Tako je enostavno ustvariti fantastično vzdušje za vsako priložnost. Filmski večer ali morda plesna zabava? Prilagodite osvetlitev, da se popolnoma zlije z vašim domom. Preizkusite tudi razpoložljive svetlobne prizore.

Glasovni pomočnik

Nimate telefona v bližini, pa bi radi spremenili osvetlitev? Ali pa se morda želite izklopiti, pa se vam ne da vstati iz udobne postelje? Ni problema - ni vam treba več posegati po telefonu! Trak Meross MSL320 je združljiv z glasovnimi pomočniki, kot so; Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings. Tako ga lahko udobno upravljate s pravimi ukazi. Z le nekaj besedami lahko prižgete luč, jo nekoliko osvetlite, izberete svojo najljubšo barvo ali spremenite barvno temperaturo.

Pametni časovnik

Aplikacija omogoča tudi ustvarjanje urnikov dela za LED trak. Preprosto ga lahko nastavite tako, da se samodejno vklopi in izklopi ob določenem času. Podobna rešitev bo delovala ne le doma, ampak tudi na primer na delovnem mestu ali v trgovini. Programirajte LED trak, kot želite!

Vključeno:

  • 5m LED trak
  • Wi-Fi pametni krmilnik
  • Priključek
  • Polnilec
  • 5 x pritrdilna sponka
Znamka Meross
Model MSL320
Vnos 12V/1,5A
barva RGBW (2700K-6500K)
Dolžina 5 m
Kompatibilnost Apple HomeKit/Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Povezava Wifi
aplikacija Meross ali Apple Home
Tehnične podrobnosti
Vrsta luči
ambientalni led trak
Garancija v letih
1
Cached: Fri, 26 Apr 2024 12:55:04 GMT