Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega kože in nohtovManikura in pedikura8-delni set za manikuro, komplet za nego nohtov iz nerjavečega jekla s črno torbico iz pu usnja za ženske in moške

8-delni set za manikuro, komplet za nego nohtov iz nerjavečega jekla s črno torbico iz pu usnja za ženske in moške

ID: 21126198
-39 % Novo
27,81 €
16,83 €
Prihranek  10,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Profesionalni komplet za dnevno nego Naš komplet za profesionalno nego vključuje komplet za nego rok in komplet za nego obrvi. Komplet vsebuje 8 orodij, ščipalke za nohte, pilico za nohte, čistilec nohtov, škarje za obrvi, ščipalko za ušesa, pinceto za obrvi itd. Ta set za manikuro in pedikuro izpolnjuje vse vaše potrebe po negi in higieni.

Visoka kakovost in 100 % Komplet škarij za nohte iz nerjavečega jekla, izdelan iz profesionalnega kirurškega nerjavečega jekla, trdega in trpežnega, ki je enostaven za rezanje nohtov in las. Lahko prepreči korozijo, da doseže varno razkuževanje in zmanjša tveganje okužbe. Je lep, čvrst in narejen tako, da traja.

Lahek in prenosen. Kompletu je priložena prenosna visokokakovostna usnjena torbica, njena velikost je 10,5 x 6,5 x 2 cm. Tako se lahko prilega v skoraj vsako torbico/naramnico vrečke. Zelo priročen za prenašanje s kompaktno velikostjo, kot nalašč za potovanja in vsakodnevno uporabo.

Večnamenskost To je večnamenski komplet za nego, ki vam nudi odlično nego nohtov, obraza in ušes. Z orodjem za nohte lahko strižete in brusite nohte ter odstranite odmrlo kožo okoli nohtov. Škarje za obrvi in pincete za obrvi vam lahko pristrižejo obrvi, da bodo vaše obrvi lepše.

Popolno darilo Etui za set za manikuro je opremljen z estetsko obliko embalaže. Etui je izdelan iz visokokakovostnega blaga in PU usnja, ki je eleganten in eleganten ter je odlično darilo za družino in prijatelje.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Thu, 02 May 2024 16:04:50 GMT