VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciDelovna postaja Baseus Multifunctional Type-C HUB Adapter (CN+UK+EU) Temno siva

Delovna postaja Baseus Multifunctional Type-C HUB Adapter (CN+UK+EU) Temno siva

ID: 20776956
293,76 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Delovna postaja Baseus Multifunctional Type-C HUB Adapter (CN+UK+EU) Temno siva

 

Delovna postaja Baseus

Funkcionalno vozlišče Baseus bo prišlo prav za podporo več naprav tako doma kot v pisarni. CAHUB-HG0G vam bo omogočil prosto uporabo več naprav hkrati. Ima do 16 različnih vhodov, tako da lahko pozabite na nezadostno število vrat v vašem računalniku. Vključuje vrata, kot so na primer 4K HDMI 2x, Display Port, tako da lahko povežete več monitorjev hkrati.

16 vrat

Delovna postaja Baseus rešuje težave povezane s premajhnim številom portov, saj jih ima kar 16. Vhod za kartico SD/TF podpira pogone z največjo kapaciteto 2T. Vrata USB vam omogočajo hiter prenos filmov ali fotografij in povezavo, na primer, bliskovnega pogona. Ima tudi avdio vrata za povezavo zvočnikov ali slušalk ter vrata HDMI in DP za povezavo več zaslonov hkrati. Vrata RJ45 zagotavljajo hitro in stabilno povezavo z internetom, vrata PD pa podpirajo 100 W hitro polnjenje.

Priročna uporaba

Priklopno postajo lahko postavite pokonci ali jo položite, ker CAHUB-HG0G vključuje podstavek, ki ga lahko kadar koli odstranite. S postavitvijo postaje na podstavek boste prihranili več prostora na majhni mizi. Če želite, da je postaja manj vidna, jo lahko postavite pod ozko polico na mizi.

Prikaz slike na 4 monitorjih hkrati

Postaja je združljiva z operacijskimi sistemi, kot sta Mac OS in Windows, tako da jo lahko preprosto povežete s svojim prenosnikom prek HDMI in Display Port. Sliko lahko prikažete v zrcalnem ali namiznem načinu razširitve. Zahvaljujoč kakovosti 4K Ultra HD slika natančno reproducira barve in podrobnosti brez zatikanja ali zaostajanja. In zahvaljujoč 3,5 mm avdio vhodu lahko poslušate svojo najljubšo glasbo v neverjetni kakovosti brez hrupa ali motenj.

Hiter prenos podatkov

Hub omogoča izjemno hiter prenos podatkov. Z vrati USB 3.0 lahko prenašate vse pomembne datoteke in dokumente s hitrostjo 5 Gbps, z vrati USB 2.0 pa s hitrostjo 480 Mbps. Prenašajte fotografije, videoposnetke in druge datoteke z izjemno velikimi hitrostmi tudi v ločljivosti 4K. S priključkom HDMI lahko svoje najljubše filme in serije gledate na večjem zaslonu v popolni kakovosti 4K.

Hitra in stabilna omrežna povezava

Priklopna postaja zagotavlja stabilno in hitrejšo omrežno povezavo s priključkom RJ45. Podpira omrežno povezavo do 1000Mbps, kar je bolj učinkovito v primerjavi z brezžičnim omrežjem. Vrata RJ45 bodo delovala dobro za prenos filmov ali velikih datotek.

Široka združljivost

Priklopna postaja je združljiva z vrsto naprav, ki imajo vrata USB ali USB-C, na primer prenosnik, telefon, slušalke ali zvočniki. CAHUB-HG0G boste prav tako povezali s tipkovnico ali miško računalnika, svetilko, ventilatorjem, napajalnikom itd. Poleg tega boste na seznamu pakiranja našli vtiče, ki jih lahko preprosto zamenjate, ko jih potrebujete.

Trden zaključek

Postaja je izdelana iz aluminijeve zlitine, zaradi česar je odporna na praske in rjavenje ter učinkovita pri odvajanju toplote. Za lažjo uporabo so vrata nameščena na obeh straneh pesta. Silikonska blazinica na dnu preprečuje drsenje. S svojo majhno in tanko obliko CAHUB-HG0G ne bo zavzel veliko prostora na vaši mizi.

Seznam pakiranja:

  • Baseus CAHUB-HG0G
  • USB-C kabel, 80 cm
  • 36 W vtičnica (CN+EU+US)
Znamka: Baseus
ime: Večnamenski adapter HUB za delovno postajo tipa C
Dimenzije: 80 x 80 x 165 mm
Utež: 400 g
Model: CAHUB-HG0G
Material: Aluminij
barva: Szary
PD vnos: 100 W
DC vhod: 12V/3A
4K HDMI 2x: podpira 4K@60Hz HD zaslon
DP 2x: podpira 4K@60Hz HD zaslon
RJ45: gigabitna omrežna hitrost, žična omrežna povezava
USB 3.0 3x: Hitrost prenosa 5 Gbps, podpora za polnjenje 5 V/1,5 A
SD/TF: Podprto je največ 2T branje podatkov (hkratno branje ni podprto, prednostno se bere kartica, ki je vstavljena prva)
3,5 mm zvok: podpira vhod in izhod
Tip-C 2x: podpira branje z bliskovnega diska Type-C (avdio izhod Type-C ni podprt)
Združljivost nazaj: USB 2.0. i 1.1 USB 2.0
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Mon, 29 Apr 2024 09:24:04 GMT