VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Derma After Sun sorbet

ID: 21097614
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Sorbet Derma After Sun,

Derma After Sun Sorbet je odlična izbira, ko koža po prijetnem sončenju potrebuje veliko vlage in blagodejne nege.

Znak za okolje Nordic Swan in znak za alergije. 100 % vegan. 0 % parfumov in barvil, ki lahko dražijo od sonca opečeno in občutljivo kožo.

Obogaten je z aloe vero in karitejevim maslom, ima blagodejen učinek na kožo po sončenju. S svojo prijetno in svilnato teksturo, se hitro vpija, hkrati pa pomirja kožo in zmanjšuje morebitno rdečico. Bogat je z vlažilno aloe vero, karitejevim maslom in glicerinom, ki pomagajo ohranjati ter krepiti naravno zaščitno funkcijo kože. Po sončenju je priporočljivo kožo obilno navlažiti s sorbetom Derma After Sun. Pred izpostavljanjem soncu pa ne pozabite uporabiti zaščitnega sredstva z ustreznim faktorjem.

 

 

Derma After Sun Sorbet 

Z aloe vero in karitejevim maslom, ki se zlahka vpije.

Vlažilni losjon za po sončenju

Z vitaminom E, aloe vero, karitejevim maslom in mandljevim oljem

Kožo izdatno navlaži

Ohladi kožo

Vlaži rdečo in razdraženo kožo

Kožo naredi voljno in mehko

0% parfumov in barvil

Znak za alergije in znak za okolje

Certificirano vegansko

 

Derma After Sun Sorbet je odlična izbira, ko koža po prijetnem sončenju potrebuje veliko vlage in blagodejne nege.

Lahka in zračna konsistenca sorbeta hitro prodre v kožo in jo učinkovito navlaži s hranljivimi sestavinami, kot so aloe vera, karitejevo maslo, mandljevo olje in vitamin E. Hkrati pomiri kožo in zmanjša morebitno rdečico.

Derma After Sun Sorbet ima nordijski znak za okolje, certifikat AllergyCertified in ga priporoča nordijska organizacija Astma Allergy. Ima celo certifikat veganstva. Je popolnoma brez parfumov in barvil, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije.

 

SESTAVINE:


Voda, glicerin, etilni estri karitejevega masla, izvleček listov aloe vere, natrijev PCA, olje sladkih mandljev, natrijev poliakrilatni škrob, amonijev akril-dimetil taurat/VP kopolimer, saharidni izomerat, tokoferil acetat, citronska kislina, natrijev citrat, fenoksietanol, benzojska kislina, dehidroocetna kislina;

Tuba je izdelana iz recikliranega polietilena (r-PE), polietilena (PE) in polipropilena (PP) ter vsebuje minimalno 42% recikliranega materiala.

Vsebina: 200 ml

 

INCI:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethylhexyl Stearate, Canola Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Ceteareth-12, Saccharide Isomerate, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Carbomer, Allantoin, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid 

Poreklo: Danska

Dermapharm AG Europavej 10, Farup Denmark

Cached: Mon, 29 Apr 2024 12:56:20 GMT