VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Derma Eco Baby šampon

ID: 21097633
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Na voljo še 1 ponudba od 29.18 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Derma Eco Baby  gel&šampon

Blago in nežno ekološko certificiran gel Derma Eco Baby je posebej razvit za občutljivo dojenčkovo in otroško kožo ter lasišče. Ekološko certificirano, označeno z znakom za alergije in znakom za okolje. 100 % vegansko. 0 % parfumov - 0 % barvil

Ima nežno penasto teksturo, ki pomaga preprečevati izsuševanje.

Primeren je za vsakodnevno uporabo za vse družinske člane.

 

 

Derma Eco Baby

Otroški šampon & kopel za občutljivo kožo in lasišče.

Brez parfuma.

Certificirana organska kozmetika.

 

Derma Eco Baby Shampoo/Bath je blago in nežen gel "vse v enem", posebej razvito za občutljivo kožo in lasišče dojenčkov ter otrok. Gel se rahlo peni in se lahko uporablja za šamponiranje, tuširanje in kopanje v kadi. Vsebuje aloe vero, ki ima zelo dobre lastnosti za nego kože in preprečuje izsuševanje.

Dermin otroški šampon/kopel ima ekološki certifikat Ecocert, znak Nordic Swan Ecolabel, certifikat AllergyCertified in priporočilo Asthma Allergy Nordic. Izdelek ne vsebuje parfumov ali barvil, s čimer je tveganje za alergijske reakcije in draženje kože čim manjše. 100 % vegansko.

Derma Eco Baby Shampoo/Bath je ocenjen kot dobra izbira s strani potrošniškega sveta Think Chemicals in zato je dobil "zeleno bučko" v Kemiluppen. 

SESTAVINE: voda, izvleček listov aloje vere,* natrijev koko-sulfat, koko-glukozid, glicerin, ** morska sol, citronska kislina, natrijev benzoat

INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract,* Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, ** Maris Sal, Citric Acid, Sodium Benzoate

* Ekološko pridelane sestavine.

** Narejeno iz ekološko pridelanih sestavin.

 

Embalaža: polietilenska tuba/polipropilenske (PP) kapsule

Neto količina: 250 ml

Uporaba:

Majhno količino izdelka lahko dodate v kopel ali ga nanesete neposredno na lase. Po uporabi izdelka ga temeljito sperite z vodo. Za dodatno nego lahko naš šampon kombinirate z Derma Eco Baby oljem za otroke ali Derma Eco Baby otroško kremo, kar bo poskrbelo za še bolj mehko in negovano kožo.

Primeren je za vsakodnevno uporabo za vse družinske člane

 

 

Opombe:

Naravna in organska kozmetika, ki ima, v skladu z ECOCERT standardi, ECOCERT Greenlife certifikat. Podrobnosti v zvezi s tem lahko najdete na spletni strani: http://cosmetics.ecocert.com.

 

Poreklo: Danska

Dermapharm AG Europavej 10, Farup Denmark

Cached: Mon, 20 May 2024 04:53:12 GMT