VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Derma Eco anti-age krema

ID: 21097568
12,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Derma Eco Woman Anti-age krema je učinkovita v boju proti staranju, primerna za dnevno in nočno nego kože. Bogata je s čistimi, organskimi in aktivnimi sestavinami, ki kožo intenzivno vlažijo in negujejo.

Njena formula vključuje organsko aloe vero, vitamin E ter hialuronsko kislino, ki kožo oskrbujejo s čvrstostjo, elastičnostjo in izboljšujejo njeno strukturo. Krema se hitro vpije, ne pušča mastnega občutka in kožo pusti žametno, voljno ter negovano.

 

 

Derma Eco Woman anti-age krema

Krema proti staranju z organsko aloe vero, vitaminom E in hialuronsko kislino, ki izboljšujejo strukturo kože

Poveča polnost in elastičnost kože

0% parfumov in barvil

Znak za alergije in znak za okolje

Certificirano ekološko in vegansko

brez parfumov in barvil,

Certificirano ekološko in veganska kozmetika.

 

Derma Eco Anti-age krema je učinkovita anti-age krema z vitaminom E in hialuronsko kislino, ki gladi drobne gube. Certificirana ekološka in veganska kozmetika. Označena z znakom za alergije in znakom za okolje. 0 % parfuma.

Derma Eco Anti-age krema je učinkovita anti-age krema, ki jo lahko uporabljate zjutraj in zvečer. Krema temelji na čistih, ekoloških in aktivnih sestavinah, ki kožo globinsko vlažijo in negujejo. Med drugim vsebuje organsko aloe vero, vitamin E in hialuronsko kislino, ki daje polnost in elastičnost ter izboljšuje strukturo kože. Krema se hitro vpije, ne da bi bila mastna, kožo pa naredi žametno, voljno in negovano. Zmanjšajte gube s to učinkovito kremo proti gubam Derma Eco.


Krema proti staranju Derma Eco ima ekološki certifikat Ecocert COSMOS, znak za okolje Nordic Swan, certifikat AllergyCertified in priporočilo organizacije Asthma Allergy Nordic. Prav tako je certificirana kot veganska s strani The Vegan Society. Krema za obraz je popolnoma brez parfumov in barvil, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije.

 

Cached: Sun, 05 May 2024 00:48:46 GMT