Išči

Diamantni mozaik - pes in mačka

ID: 20472323
8,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BrezProblema.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Diamantni mozaik - pes in mačka

 

Diamantna slika Mozaik Diamantno vezenje + Set EAN 5902802922250

5D DIAMANTNO VEZENJE

  • TRAJA DOLGE URE  - diamantno vezenje je sestavljeno iz polnjenja končnega vzorca na sliki z majhnimi diamanti v različnih barvah. Je večurno delo, ki ne zahteva posebnih znanj, le potrpežljivost in natančnost , je zanimiva ideja za preživljanje prostega časa, ki se lahko spremeni v nov, nenavaden hobi .
  • SPODBUJA USTVARJALNOST IN RAZVIJA DOMIŠLJIJO  -  likovni tečaji, predvsem slikanje z diamanti, odlično vplivajo na ustvarjalnost in domišljijo,  kar se obrestuje na številnih drugih področjih življenja .
  • ZMANJŠUJE STRES IN TRENIRA POTRPEŽLJIVOST  -  diamantni mozaik zahteva veliko koncentracije, natančnosti in potrpežljivosti. To je način, da svoje misli osredotočite samo na to dejavnost, da  se sprostite in se začasno izločite iz vsakdanjega življenja.
  • IZGLEDA PREKRASNO PO NAREDBI  - končni učinek navduši ne samo tistega, ki se je ukvarjal z diamantno poslikavo, ampak tudi vsakogar, ki vidi takšno sliko. Diamanti se nežno lesketajo in dajejo neverjeten vtis. Končano sliko lahko uokvirite  ali obesite brez okvirja - zagotovo bo postala edinstvena notranja dekoracija.
  • SPECIFIKACIJA  - vzorec psa in mačke; dimenzija: 30x30 cm; velikost slike: 25x25cm; platno prekrito z lepilno plastjo: da; v kompletu: barvni diamanti, aplikator, suho lepilo, posoda; teža: 0,1 kg; teža v paketu: 0,103 kg

SPECIFIKACIJA:

  • vzorec psa in mačke
  • dimenzija: 30x30 cm
  • velikost slike: 25 x 25 cm
  • platno prekrito z lepilno plastjo: da
  • teža: 0,1 kg
  • teža v paketu: 0,103 kg

VKLJUČENO:

  • slika
  • barvni diamanti
  • aplikator
  • suho lepilo
  • posoda

Diamantna slika Diamantno vezenje Mozaik + Komplet Tehnika izvedbe vezenje ročno šivanje različno

Diamantno vezenje je način za zasvojljiv hobi. Različne vrste diamantnih mozaikov so v zadnjem času zelo modna oblika preživljanja prostega časa. To je ideja za zasvojljiv hobi, ki vzame več ur, hkrati pa spodbuja domišljijo, pomirja in lajša stres. Diamantni mozaik bo zanimiva možnost za preživljanje prostega časa, končni učinek takšne aktivnosti pa bo zagotovo navdušil vsakogar.

Diamantna slika Diamantno vezenje Mozaik + komplet Teža izdelka z embalažo 0,103 kg

KOMPLET PRIPRAVLJEN ZA DELO

Set za slikanje z diamanti vsebuje vse potrebno, da lahko ustvarite svoje unikatno delo. Tu je platno velikosti 30x30, ki je prekrito s posebnim lepilnim slojem. V kompletu so tudi pisani diamanti, ki so pakirani v vrečke s posebnimi oznakami za lažje delo, poleg tega je v kompletu tudi praktičen aplikator za diamante ter plastična posodica za izlivanje le-teh.

DIAMANTNA SLIKA – POPOLN NAČIN ZA ZMANJŠANJE STRESA

Diamantno vezenje je zelo zanimiv hobi za ljudi, ki morajo biti vsakodnevno zelo zbrani pri umskem delu ali pa so vsak dan izpostavljeni velikemu stresu. Polaganje diamantnega mozaika vam omogoča, da umirite misli in se odrežete od realnosti in težav, ki jo pogosto spremljajo. Je zelo dober način za razbremenitev in počitek telesa in duha.

Diamantna slika Diamantno vezenje Mozaik + komplet Teža izdelka z embalažo 0,103 kg

DIAMANTNI MOZAIK – ČUDOVIT KONČNI UČINEK

Omeniti velja tudi, da slikanje z diamanti ni le večurno delo, ampak tudi zelo privlačen končni rezultat. Končana slika je videti edinstvena, bleščeči diamanti pa ji dodajo čar. Platno je lahko uokvirjeno, pa tudi obešeno brez okvirja bo zelo zanimiva dekoracija vsake notranjosti.

ZNANA IN CENJENA ZNAMKA MALATEC

Naši blagovni znamki MALATEC je zaupalo že na tisoče uporabnikov po vsem svetu. Zato ne čakajte z nakupom do zadnjega in KUPITE ŠE DANES!

Diamantna slika Mozaik Diamantno vezenje + Set EAN 5902802922250

Diamantna slika Diamantno vezenje Mozaik + Set Višina 30 cm

Cached: Thu, 02 May 2024 02:42:21 GMT