Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeMedicinski pripomočkiDigitalni alkotester z osvetljenim LCD zaslonom + 5 ustnikov

Digitalni alkotester z osvetljenim LCD zaslonom + 5 ustnikov

ID: 20459116
29,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 28.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 29.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Priročen digitalni alkotest z ustnikom – uporabna naprava za vsakega voznika. Alkotest AL3 je bogat komplet opremljen z dodatnimi 5 zamenljivimi ustniki. Naprava je zelo enostavna za uporabo, za zagon je dovolj, da držite gumb na sprednji strani in sledite navodilom na berljivem, osvetljenem LCD zaslonu. Posebna funkcija varčevanja z baterijo bo poskrbela za dolgo in udobno uporabo alkotesta, saj vam ni treba več obiskovati najbližje policijske postaje MPK in dispečernice. 

 

Priročen digitalni alkotest z ustnikom – uporabna naprava za vsakega voznika. Alkotest AL3 je bogat komplet opremljen z dodatnimi 5 zamenljivimi ustniki. Naprava je zelo enostavna za uporabo, za zagon je dovolj, da držite gumb na sprednji strani in sledite navodilom na berljivem, osvetljenem LCD zaslonu. Posebna funkcija varčevanja z baterijo bo poskrbela za dolgo in udobno uporabo alkotesta, saj vam ni treba več obiskovati najbližje policijske postaje MPK in dispečernice. Preverite, ali ste pripravljeni na vožnjo in se v nekaj desetih sekundah znebite dvomov, preden sedete za volan! Povsem nov, visokokakovosten izdelek. Alkotest je zelo estetsko izdelan, odlikuje ga majhna velikost – zlahka ga pospravite v hlačni žep. Najmodernejša generacija merilnih senzorjev! Zelo preprosto upravljanje – samo pihnite v ustnik, počakajte nekaj sekund in preverite rezultat. Odlikuje ga zelo hitro merjenje (manj kot 8 sekund). Vgrajen, lahko berljiv LCD zaslon z modro osvetlitvijo. Pretvarjanje rezultata v promile: Če morate rezultat pretvoriti v promile, premaknite decimalno vejico v rezultatu meritve %BAC, npr.: 0,04 %=0,4 promila. V kompletu je 5 rezervnih ustnikov za alkotest in navodila za uporabo. Model: AT-6000 Merilno območje: 0,000% – 0,2% BAC (0-2 promila) Merske enote: %BAC Čas priprave: do 20 sekund Čas merjenja: do 8 sekund Natančnost: +/-10‰ delcev na promil Napajanje: 3x AAA 1,5V baterije Indikator prazne baterije Funkcija samodejnega izklopa za varčevanje z baterijo Funkcija alarma, ko rezultat meritve preseže 0,5 promila. Osvetlitev ozadja: da (modra) Zvočna signalizacija začetka in konca meritve Črna barva Dimenzije: 103 x 65 x 27 mm Teža: 64 g Pakiranje: kartonska škatla 5 zamenljivih ustnikov *Vračilo osebne varovalne opreme in pripomočkov ni mogoče.
Cached: Tue, 07 May 2024 00:04:35 GMT