VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaDildotiDILDO King Cock Squirting 11

DILDO King Cock Squirting 11

ID: 20396753
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
69,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Velikan, ki ejakulira je tu! Pripravite se na realistično doživetje s pomočjo dilda, ki je vedno pripravljen na akcijo. S pomočjo edinstvenega sistema boste lahko ta dildo pripravili do čisto prave ejakulacije. Ne verjamete? Na dnu dilda vstavite posebno pumpico, ter v njo

 

Velikan, ki ejakulira je tu!

 

Pripravite se na realistično doživetje s pomočjo dilda, ki je vedno pripravljen na akcijo. S pomočjo edinstvenega sistema boste lahko ta dildo pripravili do čisto prave ejakulacije. Ne verjamete? Na dnu dilda vstavite posebno pumpico, ter v njo natočite priloženo tekočino, ki je na las podobna čisto pravi semenski tekočini. Ko bo popoln trenutek za izliv pa jo sprožite. Pripravite se na močan izliv in si končno izpolnite svoje najbolj poredne fantazije. Dildo je izdelan iz 100 % telesu prijaznih materialov, in je v celoti hipoalergen. V kompletu pa boste prejeli še pripomočke s katerimi boste dosegli izliv kadarkoli si boste zaželeli.

Dildo King Cock Squrting 11 se poleg zelo velike velikosti, pohvali tudi z posebnim sistemom, ki omogoča doseganje izliva, ter tekočino, ki na las spominja na pravi izliv pri moškemu. To je dildo ob kateremu boste pozabili, da je erotična igračka, in si predstavljali čisto pravi penis. Detajli ven, realističen material, in sedaj še čisto pravi izliv? Tako je, to je popolni ljubimec, ki te bo vedno v trdnem stanju pričakal med rjuhami. Preizkusite svojega nenasitneža!

V paketu boste prejeli:

- Dildo z zadovoljivimi 29 cm

- Sok za ejakulacijo

- Osvežilni čistilec igračke

- Pumpica (Nastavek) za ejakulacijo

Cached: Sun, 05 May 2024 07:25:02 GMT