Išči

Drevo modrosti 70801 - Playmobil Ayuma

ID: 20397042
113,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 1 ponudba od 119.47 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ruševine netopirjeve hiše 70807 - Playmobil Ayuma Ruševine služijo kot skrivališče netopirskih vil. Tam hranijo ukradene kristale. Kristali prinašajo svetlobo v temne ruševine.

 

Drevo modrosti 70801 - Playmobil Ayuma

Fantastično, staro in pogosto zelo utrujeno drevo modrosti je vilinski svetovalec. Vendar govori v ugankah. Odgovor pride iz njegovih ust v obliki kocke. 12-stranska kocka vsebuje različne simbole za ponovno vrtenje. Drevo modrosti naseljuje majhen zmaj. Veje drevesa se svetijo v temi!

Dobro skrito v skrivnostnem gozdu stoji fantastično staro drevo modrosti. Če vile ne vedo, kaj storiti, za nasvet vprašajo tega čarobnega gozdnega prebivalca. Edina težava je - to grčasto drevo je vedno utrujeno in govori v ugankah. Da bi ga prebudila, Gozdna vila vrže čarobno kocko od zgoraj v krošnjo drevesa, obrne vejo ob strani nazaj in drevo modrosti odpre oči. Kocka se z zagonom odvali iz njegovih ust in ponudi odgovor na zastavljeno vprašanje. Vsaj če znaš brati simbole. Morda vam bo predrzen zmajček, ki živi v drevesni krošnji, pomagal razvozlati odgovor. Čarobni set, poln neskončnih igralnih možnosti za vse domiselne otroke.

Komplet igralnih figur vsebuje gozdno vilo z duhovno živaljo lisico, drevo modrosti s premikajočimi se vekami, skrivno skrivališče in čarobno kocko, majhnega zmaja in številne druge čarobne dodatke. Veje drevesa se svetijo v temi.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
67
Cached: Tue, 07 May 2024 18:03:09 GMT