Išči

Držalo z magnetnim brezžičnim polnilcem Choetech H047 (srebrno)

ID: 20655307
18,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ONA d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 25.51 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Držalo z magnetnim brezžičnim polnilcem Choetech H047 (srebrno)

 

Stojalo za magnetni induktivni polnilnik Choetech H047 (srebrno)

Naj vas ne omejuje nepotrebno ožičenje. Sodoben način polnjenja vam je na dosegu roke. Induktivni polnilnik znamke Choetech podpira standard MagSafe in zagotavlja hitro polnjenje brez motenj. Samodejno prepozna priključene naprave in jih obravnava z močjo v razponu 2,5-15 vatov, kar pomeni, da bo dobro deloval tako z manjšo kot z večjo elektroniko. Preprečuje pregrevanje, prekomerno polnjenje itd. in ima minimalističen, praktičen dizajn.

Magnetno polnjenje

Telefona vam ni več treba vzeti iz ohišja in ga pustiti blizu vtičnice. Magnetni brezžični polnilnik vam je vedno na vidiku in zagotavlja popolno udobje polnjenja. Ponuja tudi funkcijo praktičnega stojala. Polnilna baza ima izjemno močne magnete, ki držijo vaš pametni telefon stabilno in zagotavljajo polnjenje brez motenj. Če želite svoji napravi napolniti energijo, jo preprosto pritisnite ob podstavek.

Popolna zaščita

Vaše naprave bodo že vedno varne. Choetech H047 zagotavlja popolno zaščito za priključene pametne telefone, slušalke itd. Samodejno prepozna opremo in ji prilagodi moč polnjenja ter ščiti baterije pred prekomernim polnjenjem, pregrevanjem, kratkim stikom itd. Z magnetnim polnilnikom Choetech je hitrost polnjenja do 67 % hitreje v primerjavi s tradicionalnimi polnilci. Le nekaj trenutkov traja, da je vaša oprema ponovno pripravljena za uporabo!

Premišljen dizajn

Magnetni polnilnik je bil izdelan iz aluminija in odpornega PC-ja. Ima nedrseče blazinice, ki zagotavljajo zahtevano stabilnost v vsaki situaciji. Trdni magneti zagotavljajo polnjenje brez motenj in delujejo kot dodatno praktično stojalo za vaš telefon. Priložen je tudi kabel USB-C za pomoč pri dopolnjevanju moči več naprav.

Vključeno

  • Magnetni polnilec x 1
  • USB-C kabel 1

Specifikacija:

Proizvajalec Choetech
Dolžina kabla 150 cm
Vmesnik USB tipa C
Vhodni tok 5V/2A; 9V/2A; 12V/2A maks.
Material Aluminij, PC
Kompatibilnost Telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje Qi
Moč 15 W / 10 W / 7,5 W / 2,5 W
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Tip polnilca
brezžični polnilec
Cached: Thu, 09 May 2024 01:28:20 GMT