VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobZobne ščetkeDržalo za zobno ščetko Večnamenski organizator zobne ščetke Brez vrtanja Držalo za kopalnico za glavo zobne ščetke

Držalo za zobno ščetko Večnamenski organizator zobne ščetke Brez vrtanja Držalo za kopalnico za glavo zobne ščetke

ID: 21126311
-39 %
29,93 €
18,11 €
Prihranek  11,82 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Material To držalo za zobno ščetko s priseskom je izdelano iz visokokakovostnih materialov, varnih in okolju prijaznih, odpornih na obrabo in bledenja, kar zagotavlja vašo dolgotrajno uporabo.

Paket Dobili boste mini majhno desko za noge stojalo za zobno ščetko s priseskom, je zelo kompaktno, lahko ga uporabljate kjer želite. Prosimo, glejte sliko za dimenzije izdelka.

PrednostUporabite ga lahko ne samo kot stojalo za zobno ščetko, ampak tudi kot organizator vrvic in držalo za svinčnike, s čimer prihranite prostor in naredite svojo sobo bolj urejeno.

DesignCute in zabaven dizajn s prsti na nogah dodaja vaši kopalnici več edinstvenega šarma. Poleg tega je ta izdelek opremljen s priseski, ki jih je enostavno namestiti.

Uporaba Primeren je za ploščice, keramiko, kovino in druge gladke površine ter lahko prenese številne predmete, da bo vaša kopalnica, kuhinja ali pisarna čista.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Mon, 06 May 2024 19:20:37 GMT