VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne ureDT4 Mate 1,5-palčni HD okrogli zaslon na dotik NFC Compass Smartwatch - športne ure, funkcija Bluetooth Call - pametne ure za moške in ženske Grey

DT4 Mate 1,5-palčni HD okrogli zaslon na dotik NFC Compass Smartwatch - športne ure, funkcija Bluetooth Call - pametne ure za moške in ženske Grey

ID: 21141016
49,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 31.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predstavljamo pametno uro DT4 Mate Smartwatch, vrhunsko nosljivo napravo, ki je zasnovana tako, da bo na novo opredelila vaše vsakodnevne izkušnje. Ta pametna ura se ponaša z 1,5-palčnim okroglim zaslonom HD Full Touch Screen in ponuja živahen zaslon, ki brezhibno združuje slog in funkcionalnost. Ne glede na to, ali ste fitnes navdušenec ali tehnično podkovan posameznik, je ura DT4 Mate prilagojena vašim potrebam. Ključne funkcije: Zaslon na dotik visoke ločljivosti: Vrhunski zaslon na dotik: uživajte v jasnih slikah in enostavni navigaciji na 1,5-palčnem okroglem zaslonu HD Full Touch Screen, ki zagotavlja brezhiben uporabniški vmesnik in omogoča brezskrbno upravljanje. Integracija NFC in kompasa: Pametna ura DT4 Mate z možnostjo NFC zagotavlja hitro in priročno povezljivost. Poleg tega vgrajena funkcija kompasa dodaja pridih vsestranskosti za dejavnosti na prostem in navigacijo. Pametne športne ure: Funkcije pametnih športnih ur: Izboljšajte svojo rutino fitnesa s funkcionalnostjo pametnih športnih ur. Spremljajte vadbo, spremljajte svoj napredek in ostanite motivirani, ko si prizadevate doseči svoje fitnes cilje. Funkcija Bluetooth za klicanje: S funkcijo Bluetooth Call ostanite povezani na poti, saj vam omogoča opravljanje in sprejemanje klicev neposredno z zapestja. Telefon naj bo spravljen na stranskem mestu, hkrati pa ohranja povezanost. Elegantna oblika unisex: DT4 Mate je zasnovana za moške in ženske ter ponuja elegantno in sodobno estetiko, ki dopolnj…

 

Predstavljamo pametno uro DT4 Mate Smartwatch, vrhunsko nosljivo napravo, ki je zasnovana tako, da bo na novo opredelila vaše vsakodnevne izkušnje. Ta pametna ura se ponaša z 1,5-palčnim okroglim zaslonom HD Full Touch Screen in ponuja živahen zaslon, ki brezhibno združuje slog in funkcionalnost. Ne glede na to, ali ste fitnes navdušenec ali tehnično podkovan posameznik, je ura DT4 Mate prilagojena vašim potrebam.

Ključne funkcije:

  1. Zaslon na dotik visoke ločljivosti: Vrhunski zaslon na dotik: uživajte v jasnih slikah in enostavni navigaciji na 1,5-palčnem okroglem zaslonu HD Full Touch Screen, ki zagotavlja brezhiben uporabniški vmesnik in omogoča brezskrbno upravljanje.

  2. Integracija NFC in kompasa: Pametna ura DT4 Mate z možnostjo NFC zagotavlja hitro in priročno povezljivost. Poleg tega vgrajena funkcija kompasa dodaja pridih vsestranskosti za dejavnosti na prostem in navigacijo.

  3. Pametne športne ure: Funkcije pametnih športnih ur: Izboljšajte svojo rutino fitnesa s funkcionalnostjo pametnih športnih ur. Spremljajte vadbo, spremljajte svoj napredek in ostanite motivirani, ko si prizadevate doseči svoje fitnes cilje.

  4. Funkcija Bluetooth za klicanje: S funkcijo Bluetooth Call ostanite povezani na poti, saj vam omogoča opravljanje in sprejemanje klicev neposredno z zapestja. Telefon naj bo spravljen na stranskem mestu, hkrati pa ohranja povezanost.

  5. Elegantna oblika unisex: DT4 Mate je zasnovana za moške in ženske ter ponuja elegantno in sodobno estetiko, ki dopolnjuje vsak slog. Nosite jo v telovadnici, pisarni ali na večerni zabavi - brez težav se prilagodi vašemu življenjskemu slogu.

  6. Vsestranski spremljevalec: DT4 Mate je vaš vsestranski spremljevalec, ki izboljša vašo povezljivost in aktiven življenjski slog, ne glede na to, ali upravljate klice, spremljate svoje zdravje ali raziskujete naravo.

Z uro DT4 Mate izkusite naslednjo raven tehnologije pametnih ur. Ostanite v stiku, bodite fit in bodite na tekočem s to pametno uro s številnimi funkcijami, zasnovano za sodobnega posameznika.

Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7 Image 8 Image 9 Image 10 Image 11 Image 12 Image 13 Image 14 Image 15 Image 16 Image 17
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 26 May 2024 17:18:32 GMT