VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOblazinjeno pohištvoDvostransko pregrinjalo za kavč - dvosed 110x200 cm bež / rjava EU kvaliteta

Dvostransko pregrinjalo za kavč - dvosed 110x200 cm bež / rjava EU kvaliteta

ID: 21052162
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 23.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Dvostransko pregrinjalo za kavč - dvosed 110x200 cm bež / rjava EU kvaliteta

 

Po napornem dnevu se zleknete pred TV na vašo sedežno garnituro s prigrizkom ter vašo najljubšo pijačo, vendar se hitro zgodi, da ste nerodni ter sem pijača razlije po vašem kavču. Vsi vemo, kako težko je očistiti kavč, saj so sedežne garniture narejen iz občutljiih materialov, ki niso primerni za čiščenje z različnimi čistili. Take in podobne nezgode reši uporaba premium kakovostne prevleke za kavč ali sedežno garnituro!

Prešita dvostranska prevleka za kotno sedežno garnituro bo zaščitila vašo sedežno garnituro pred madeži, poškodbami ter obrabo.

2 prevleki v 1

Na vsaki strani prevleke je drugačna barva v prešitem dizajnu v obliki diamanta. Prevleka je mehka in prijetna na dotik ter v celoti izdelana v Evropi. Natančna izdelava ter kakovostni materiali bodo nadušili še tako zahtevnega kupca. Prevleka ima gumijaste trakove na vogalih hrbtne strani za pritrditev prevleke na noge kavča. Prilagodi se vsaki sedežni garnituri in razširi obseg uporabnosti tradicionalne prevleke.

Uporaba prevleke je priporočljiva za domove s hišnimi ljubljenčki.

Enostavna za uporabo in pranje

Prevleka je enostavna vzdrževanje ter pralna v pralnem stroju.

Sistem prilagajanja prevlek je sestavljen iz elastičnih trakov, ki se pritrdijo na zadnje noge sedežne garniture, tako da prevleka ne pade čez naslonjalo in je bolj udobna.

Njen dotik je zelo mehak in zagotavljamo vam, da je nadvse prijeten in popoln tako za jesensko-zimsko sezono, kot za poletje. 
Konstrukcija tkanine prevleke pomeni, da se med uporabo ali pranjem praktično ne mečka. Prevleka za kavč je eden od bistvenih elementov za zaščito vaše sedežne garniture pred madeži ali praskami, ki jim je izpostavljena, in ji tako da večjo vzdržljivost.

Vse naše prevleke za sedežne garniture imajo certifikat Oeko-tex proti škodljivim snovem, kar zagotavlja kakovost in zanesljivost.

Sestava: 100% poliester
Pralna v pralnem stroju: da
Mere: 110 x 200 cm (za dvosed - kavč)
Barva: bež (ena stran), rjava (druga stran)

Sedežna garnitura je samo za ilustrativne namene in ni vključena v ceno.

Tehnične podrobnosti
Tip sedežnega pohištva
sedežna garnitura
Cached: Mon, 20 May 2024 09:11:32 GMT