VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelevizija & videoTV dodatki in opremaVGA video razdelilnik UGREEN 40254 do 2x VGA - 1m (črn)

VGA video razdelilnik UGREEN 40254 do 2x VGA - 1m (črn)

ID: 20628241
11,52 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VGA video razdelilnik UGREEN 40254 do 2x VGA - 1m (črn)

 

VGA UGREEN 40254 VGA razdelilnik - svoboda uporabe

Visokokakovosten razdelilnik VGA UGREEN 40254 VGA omogoča razdelitev signala na 2 monitorja, zaslona ali projektorja. S podporo ločljivosti 1920x1440 vas bo navdušil z odlično kakovostjo. Sistem Plug&Play močno olajša upravljanje naprave, ABS ohišje pa poveča njeno vzdržljivost.

Impresivna združljivost

Zaradi široke združljivosti je razdelilnik UGREEN 40254 izjemno vsestranski. Njegov vhodni konektor se med drugim prilega računalnikom, prenosnikom in konzolam. Izhodni konektor pa je mogoče enostavno povezati s projektorjem, monitorjem ali zaslonom.

2 zaslona - več možnosti

Razdelilnik slike ne razširi, ampak jo podvoji. Zahvaljujoč temu lahko dobite udoben pogled na 2 dodatnih zaslonih. Izkoristite to priložnost, kot jo potrebujete - na primer pripravite popolno predstavitev, ki bo zaradi uporabe dveh zaslonov zanimala vaše poslušalce.

Osupljiva slika

Naprava podpira ločljivost do 1920x1440@60Hz, zato ponuja odlično kakovost slike. Navdušila vas bo s številnimi detajli. Nikoli več ne boste ničesar zamudili – če boste vse gledali na velikem platnu, boste preprosto videli več. Poleg tega vam funkcija DDC, ki je na voljo za izhod VGA 1, omogoča samodejno prilagajanje najboljše ločljivosti.

Zanesljiv prenos

Vgrajen modul za ojačanje signala omogoča hiter in stabilen prenos. Pozabite na motnje, težave s povezavo in nepričakovane prekinitve prenosa – UGREEN 40254 vas zagotovo ne bo pustil na cedilu.

Uporabniku prijazno

Razdelilnik je neverjetno enostaven za uporabo. Sistem Plug&Play vam bo prihranil težave pri konfiguraciji, poseben LED indikator pa vas bo obveščal o statusu naprave. Izdelek je opremljen tudi z Micro USB priključkom, na katerega lahko priključite zunanji napajalnik.

Naložba za leta

Ohišje naprave je izdelano iz ABS plastike. Zagotavlja izjemno toplotno odpornost in neprekosljivo vzdržljivost. Konektorji VGA pa imajo ponikljano prevleko, zaradi katere bodo vzdržljivi tudi pri dolgotrajni uporabi, poleg tega pa so zaščiteni pred korozijo. Razdelilnik vam tako lahko služi zelo dolgo - ni nevarnosti prehitre obrabe ali uničenja.

Producent UGREEN
Ime VGA 1 v 2 izhodni razdelilnik
Model 40254
Zmogljivost 250 Mzh
Premer žice 26AWG
Najdaljša razdalja prenosa 25 metrov
Dolžina 1 m
Cached: Fri, 26 Apr 2024 10:35:25 GMT