Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaDYU A5 14" Zložljivo Električno Kolo z baterijo 36V 7.5Ah Bela

DYU A5 14" Zložljivo Električno Kolo z baterijo 36V 7.5Ah Bela

ID: 21124439
Novo
629,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DYU A5 Električno kolo je vrhunsko prenosno 2-kolesno vozilo, zasnovano za mestno vožnjo z udobjem in slogom. S svojimi 14 palci, 48V močnim motorjem in inovativnim zložljivim dizajnom predstavlja popolno rešitev za sodobnega urbanega raziskovalca. Močan motor za Dinamično Vožnjo: S 48V motorjem vam DYU A5 zagotavlja močno in učinkovito vožnjo, ki je brez težav pri mestnem izzivu. Prenosljivo Zložljivo Kolo: Zložljiv dizajn omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Idealen spremljevalec za vožnjo z javnim prevozom ali omejen prostor za shranjevanje. Elegantno 14-palčno kolo: S 14-palčnimi kolesi DYU A5 ponuja odlično ravnotežje med manevriranjem in stabilnostjo, kar omogoča lahkotno vožnjo skozi mestne ulice. Napredna Električna Mobilnost: Z 48V napajanjem lahko premagate razdaljo z lahkoto, uživate v hitrosti do 25 km/h in dosežete do 40 km z enim polnjenjem. DYU A5 je idealno električno kolo za tiste, ki cenijo kombinacijo moči, prenosljivosti in elegantnega dizajna. Odkrijte svobodo in praktičnost mestne vožnje z DYU A5 Električnim Kolom. Pametno električno kolo DYU A5 je zgrajeno na večjem ultra lahkem okvirju iz aluminijeve zlitine z nosilnostjo 150 kg in 3-stopenjskim ultra kompaktnim zlaganjem. A5 je opremljen s priročno odstranljivo litijevo baterijo za enostavno hitro polnjenje. Vaša vsakodnevna vožnja je preprosta z zmogljivim brezkrtačnim električnim motorjem z visoko hitrostjo 350 W v kombinaciji s 3 načinom DTST Smart Power, tako da se lahko vozit…

 

DYU A5 Električno kolo je vrhunsko prenosno 2-kolesno vozilo, zasnovano za mestno vožnjo z udobjem in slogom. S svojimi 14 palci, 48V močnim motorjem in inovativnim zložljivim dizajnom predstavlja popolno rešitev za sodobnega urbanega raziskovalca. Močan motor za Dinamično Vožnjo: S 48V motorjem vam DYU A5 zagotavlja močno in učinkovito vožnjo, ki je brez težav pri mestnem izzivu.
  • Prenosljivo Zložljivo Kolo: Zložljiv dizajn omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Idealen spremljevalec za vožnjo z javnim prevozom ali omejen prostor za shranjevanje.
  • Elegantno 14-palčno kolo: S 14-palčnimi kolesi DYU A5 ponuja odlično ravnotežje med manevriranjem in stabilnostjo, kar omogoča lahkotno vožnjo skozi mestne ulice.
  • Napredna Električna Mobilnost: Z 48V napajanjem lahko premagate razdaljo z lahkoto, uživate v hitrosti do 25 km/h in dosežete do 40 km z enim polnjenjem.
  • DYU A5 je idealno električno kolo za tiste, ki cenijo kombinacijo moči, prenosljivosti in elegantnega dizajna. Odkrijte svobodo in praktičnost mestne vožnje z DYU A5 Električnim Kolom.
  • Pametno električno kolo DYU A5 je zgrajeno na večjem ultra lahkem okvirju iz aluminijeve zlitine z nosilnostjo 150 kg in 3-stopenjskim ultra kompaktnim zlaganjem. A5 je opremljen s priročno odstranljivo litijevo baterijo za enostavno hitro polnjenje.
  • Vaša vsakodnevna vožnja je preprosta z zmogljivim brezkrtačnim električnim motorjem z visoko hitrostjo 350 W v kombinaciji s 3 načinom DTST Smart Power, tako da se lahko vozite popolnoma električno, s pomočjo pedala ali samo s pedalom. A5 ima tudi udoben sedež za blaženje udarcev in sprednje blažilnike za nemoteno udobno vožnjo.
  • A5 je edino električno kolo DYU z možnostjo 3-stopenjskega zlaganja, saj lahko spusti sedež, prepogne krmilo in nato kolo dobesedno prepogne na pol! To vam omogoča izjemno kompaktno shranjevanje za potovanje na dolge razdalje v avtomobilu ali shranjevanje doma/pisarne.



Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Domet do [km]
40
Moč [W]
350
Najvišja hitrost [km/h]
25
Teža [kg]
150
Velikost koles [cm]
36
Cached: Thu, 02 May 2024 07:52:45 GMT