Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaDYU C6 26" Mestno Električno Kolo s Moćnom Baterijom 36V 12.5Ah Črna

DYU C6 26" Mestno Električno Kolo s Moćnom Baterijom 36V 12.5Ah Črna

ID: 21130211
Novo
799,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Opremljen s 36V litijevo baterijo s kapaciteto 12.5 Ah, lahko v celoti podpira 50-70 km prevoženih kilometrov. Polnite ga lahko neposredno na kolesu ali ga odstranite za polnjenje, kar je priročno za uporabo. Za popolno polnjenje baterije potrebujete 6-8 ur, največja hitrost lahko doseže 25 km/h. Preprosto zavrtite prestavno ročico na desni strani krmila in manj se boste trudili na različnih cestnih razmerah v mestih. Občutljiv nadzor prestavnega stikala in večja prilagodljivost terenu zagotavljata hiter in natančen odziv. Sedežno oporo, drog in krmilo je mogoče prilagoditi vaši zadovoljivi višini in kotu. OPOMBA: Pod varnostno vrvico in krmila ne obračajte premočno! Pnevmatike 26"*1.95 z nizkim kotalnim uporom lahko zadovoljijo vaše potrebe po vožnji na delo in v prostem času. Majhna teža in visoka trdnost, blaženje udarcev in močan OKVIR iz aluminijeve zlitine ter ergonomsko oblikovano SEDELO nudita vzdržljivo in udobno uporabniško izkušnjo. 36V litijeva baterija s kapaciteto 12.5 Ah podpira 50-70 km polne kilometrine. Polnite ga lahko neposredno na kolesu ali pa ga odstranite za polnjenje. Zasnova nosilca zadaj vam omogoča, da ne skrbite več za hišne ljubljenčke in dodatke (nanj lahko namestite košaro). Nastavljiv 12V-LED žaromet skupaj z zadnjo lučjo zagotavlja varnejšo nočno vožnjo.

 

Opremljen s 36V litijevo baterijo s kapaciteto 12.5 Ah, lahko v celoti podpira 50-70 km prevoženih kilometrov. Polnite ga lahko neposredno na kolesu ali ga odstranite za polnjenje, kar je priročno za uporabo. Za popolno polnjenje baterije potrebujete 6-8 ur, največja hitrost lahko doseže 25 km/h.

  • Preprosto zavrtite prestavno ročico na desni strani krmila in manj se boste trudili na različnih cestnih razmerah v mestih. Občutljiv nadzor prestavnega stikala in večja prilagodljivost terenu zagotavljata hiter in natančen odziv.
  • Sedežno oporo, drog in krmilo je mogoče prilagoditi vaši zadovoljivi višini in kotu. OPOMBA: Pod varnostno vrvico in krmila ne obračajte premočno!
  • Pnevmatike 26"*1.95 z nizkim kotalnim uporom lahko zadovoljijo vaše potrebe po vožnji na delo in v prostem času. Majhna teža in visoka trdnost, blaženje udarcev in močan OKVIR iz aluminijeve zlitine ter ergonomsko oblikovano SEDELO nudita vzdržljivo in udobno uporabniško izkušnjo.
  • 36V litijeva baterija s kapaciteto 12.5 Ah podpira 50-70 km polne kilometrine. Polnite ga lahko neposredno na kolesu ali pa ga odstranite za polnjenje.
  • Zasnova nosilca zadaj vam omogoča, da ne skrbite več za hišne ljubljenčke in dodatke (nanj lahko namestite košaro). Nastavljiv 12V-LED žaromet skupaj z zadnjo lučjo zagotavlja varnejšo nočno vožnjo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Velikost koles [cm]
66
Cached: Thu, 02 May 2024 11:41:57 GMT