VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Električni brivnik ENCHEN Victor

ID: 20636306
39,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 40.58 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni brivnik ENCHEN Victor

 

Električni brivnik ENCHEN Victor

Poskrbite za svojo brado z brivnikom Enchen. Model Victor ima 3 premične rezalne glave za natančnost, medtem ko zmogljiv motor deluje izjemno tiho in bo hitro uredil vašo brado. Pametna zasnova omogoča enostavno sestavljanje/razstavljanje in čiščenje, vgrajena polnilna baterija pa omogoča do 60 minut uporabe z enim polnjenjem.

Varno in natančno britje

Izdelek ima 3 neodvisne rezalne glave, ki se prilagajajo obliki obraza in gladko drsijo po njem. Tako je britje preprosto in varno. Poleg tega tanka, samobrusljiva rezila zagotavljajo natančnost in odstranijo tudi najkrajše dlake. Odlikuje jih tudi dolga življenjska doba, zato ste prepričani, da vam bo brivnik služil dolgo časa.

Pametna zmogljivost

Naprava je opremljena z učinkovitim motorjem, ki ga odlikuje razmeroma tiho delovanje – raven hrupa znaša 67 dB. Poleg tega model Victor uporablja sistem ESM, ki skrbi za hitro in natančno britje. Še več, uporabljene rešitve omogočajo, da brivnik deluje z optimalno hitrostjo pri nizki ravni baterije. Tako vam ni treba skrbeti za ureznine in draženje.

Vzdržljiva baterija

Brivnik je opremljen s 600 mAh baterijo, kar pomeni približno 60 minut uporabe z enim polnjenjem. Če želite obnoviti energijo naprave, jo priključite na omrežni polnilnik, powerbank ali računalnik s priloženim kablom USB na USB-C. Po približno 1,5 h bo pripravljen za nadaljnje delo.

S pozornostjo do podrobnosti

Uporaba brivnika vam ne bo povzročala težav. Naprava ima en sam velik gumb s katerim jo boste vklopili/izklopili. Poleg tega vas bo o stanju baterije obveščal zaslon, za vzdržljivost pa poskrbi konstrukcija iz ABS plastike. Poleg tega magnetna zasnova olajša namestitev in odstranitev glave.

Vključeno

  • brivnik
  • USB na USB-C kabel za polnjenje
  • ščetka za čiščenje
Proizvajalec Enchen
Model Victor
barva Črna
Nazivna napetost 5V
Nazivna moč 3W
Kapaciteta baterije 600 mAh
Delovni čas pribl. 60 min
Čas polnjenja pribl. 1,5 ure
Vrata za polnjenje USB-C
Stopnja hrupa 67 dB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Mon, 20 May 2024 09:28:12 GMT