VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiVse za vodoGrelniki vodeElektrični grelnik vode Deerma z regulacijo temperature 1,7 L 1700 W SH90W

Električni grelnik vode Deerma z regulacijo temperature 1,7 L 1700 W SH90W

ID: 20721975
65,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 3 ponudbe od 70.96 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni grelnik vode Deerma z regulacijo temperature 1,7 L 1700 W SH90W

 

Električni grelnik vode Deerma SH90W

Sedaj lahko preprosto pripravite vročo kavo, čaj ali mleko v prahu. Električni kuhalnik vode Deerma SH90W omogoča hitro prekuhavanje vode ter omogoča nastavitev temperature v območju 40-100°C. Njegova prostornina je 1,7l. Naprava je izdelana iz zdravju prijaznih materialov in zagotavlja varno uporabo. Poleg tega v ohišje vgrajen zaslon na dotik olajša uporabo kotlička in zagotavlja informacije o izbrani funkciji in temperaturi v realnem času.

Nadzorovana temperatura

Kotliček SH90W vam bo pomagal pripraviti ne le okusno kavo in čaj, temveč tudi na primer mleko v prahu za vašega dojenčka ali vodo z medom. Naprava vam omogoča nastavitev temperature v razponu od 40-100°C, tako da njeno delovanje enostavno prilagodite svojim potrebam. Poleg tega bo kotliček pri 40°C in 60°C ostal topel približno 4 ure, pri 80°C in 90°C pa približno eno uro.

Hitro vrenje - velika zmogljivost

Ne izgubljajte časa s predolgim čakanjem, da voda zavre. Kotliček je opremljen s termostatom Strix in visokokakovostnim grelnim elementom, zahvaljujoč kateremu lahko vodo zavre v samo približno 6 minutah. Še več, njegova prostornina je 1,7l, kar pomeni, da lahko naenkrat pripravite do 8 skodelic izbrane pijače. Zaradi vsega tega je grelnik vode SH90W odličen tudi za velike družine - nikomur ne bo treba dolgo čakati na kavo ali čaj.

Vgrajen LED zaslon na dotik

Ohišje naprave je integrirano s praktičnim HD LED zaslonom na dotik. Z njegovo pomočjo lahko udobno upravljate kotliček. Na njem boste našli tudi informacije o izbrani funkciji in temperaturi vode v realnem času. Poleg tega se zaradi dvojne toplotne izolacije površina naprave ne bo preveč segrela, zato vam ni treba skrbeti, da bi se opekli.

Varnost uporabe

Iščete kotliček, ki vam bo dolgo brezhibno služil? SH90W je prava izbira! Naprava je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno varnost uporabe. Kotliček se samodejno izklopi, če ga dvignete ali če je prazen. Prav tako samodejno preneha delovati, ko voda že vre. Tako vam ni treba skrbeti, da bi ga poškodovali.

Skrbno premišljen dizajn

Notranjost kotlička je izdelana iz nerjavečega jekla 304, ki je odporen proti koroziji in varen za uporabo v stiku s hrano – ustreza standardom RoHS. Velika odprtina omogoča enostavno čiščenje naprave, ergonomski ročaj pa udobno uporabo. Če želite odpreti pokrov SH90W, morate samo pritisniti gumb. To ni le priročno, ampak tudi pomaga preprečiti opekline.

Znamka Deerma
Ime Električni grelnik vode Deerma s pametnim zaslonom
Model DEM-SH90W
Nazivna moč 1500-1700 W
Nazivna napetost 220-240V
Nazivna frekvenca 50-60Hz
Zmogljivost 1,7l
Material Borosilikatno steklo, nerjaveče jeklo 304, PP
Dimenzije 219 x 173 x 288 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Fri, 03 May 2024 10:53:25 GMT