VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeRehabilitacija in dobro počutjeMasažni aparati & blazineElektrični masažni aparat za lasišče, prenosna krtača za masažo las, vodoodporna proti vibracijam proti izpadanju las, lajšanje stresa, ročni masažni aparati za lasišče za rast las

Električni masažni aparat za lasišče, prenosna krtača za masažo las, vodoodporna proti vibracijam proti izpadanju las, lajšanje stresa, ročni masažni aparati za lasišče za rast las

ID: 21126158
-39 %
77,00 €
46,61 €
Prihranek  30,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Masažer za lasišče z ritmičnimi vibracijami masira lasišče. Hitrost kombinacije hitrosti in počasnosti ustreza potrebam različnih ljudi, zaradi česar je udoben in sproščujoč.

Ergonomski ročaj je enostaven za držanje. Moč lahko prilagodite svojim potrebam. Masaža glave lahko pospeši prekrvavitev, lajša utrujenost in stres.

Inteligentna električna masaža, vibrira lasišče, sprošča stres, preprečuje izpadanje las in spodbuja rast las. Sčasoma bodo lasje postali polnejši in gostejši.

Masažer za lasišče lahko tudi pospeši krvni obtok, profesionalno okrepi lasne mešičke, lahko učinkovito prodre in izboljša dolgočasne lase.

Masažer za glavo sprejme masažni kontakt v obliki nohta iz kakovostnega gumijastega materiala, ki ima veliko delcev in je udoben. Zaradi majhne teže in majhne velikosti ga lahko uporabljate kadarkoli in kjer koli v udobju svojega doma.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Cached: Sat, 04 May 2024 00:53:18 GMT