VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Električni penilnik mleka 220 - 240V 550 W bel

ID: 21122557
59,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni penilnik mleka 220 - 240V 550 W bel

 

Uživajte doma v popolni mlečni peni, ki jo ustvari ta naprava! Ta visokokakovosten penilec mleka vam omogoča preprosto ustvarjanje kremaste mlečne pene za tople in hladne napitke. Ne glede na to, ali gre za svežo kavo, kapučino, latte macchiato ali vročo čokolado, ta penilnik mleka je odlična izbira za vsako priložnost.

Ima prefinjen in ergonomski dizajn, ki se prilega tako modernim kot tradicionalnim kuhinjam. Upravljanje z enim gumbom uporabnikom omogoča preprosto izbiro med hladno in vročo mlečno peno. Samo pritisnite gumb za vklop in v nekaj trenutkih boste lahko uživali v kremasti mlečni peni barista kakovosti. Priprava hladne mlečne pene je preprosta in hitra. V posodo nalijte hladno mleko, kot je prikazano, nato dvakrat pritisnite gumb za vklop, da zaženete napravo. Penilnik mleka deluje učinkovito in lepo speni hladno mleko, ki bo popoln dodatek ledeni kavi ali osvežilnim smutijem.

Če želite toplo mlečno peno, nalijte sveže mleko v posodo, enkrat pritisnite gumb za zagon naprave. V kratkem času boste imeli penasto in svilnato toplo mlečno peno, s katero lahko pripravite čarobne latte kave in vroče čokolade doma, za svoje goste ali zase. Naprava je primerna tudi za segrevanje mleka ali kakava, za dosego želene funkcije pritisnite tipko za vklop 3-krat, dokler LED indikator ne zasveti vijolično. Glava za penjenje, ki je enostavna za čiščenje, prispeva k proizvodnji visokokakovostne mlečne pene. Posoda ima veliko kapaciteto in površino proti prijemanju, zato je enostavna za uporabo in čiščenje. Tiho delovanje naprave ne moti miru v hiši, tako da lahko uživate v mirnih jutrih ali sproščujočih trenutkih zvečer. Najnovejši penilnik mleka linije izdelkov Bewello je nepogrešljiv pripomoček za ljubitelje kave doma!

Moderen videz
Hitro penjenje
Enostaven za čiščenje
Primeren je za penjenje vročega in hladnega mleka ter tudi za segrevanje kakava

Napajalna napetost: 220 - 240 V AC - 50/60 Hz
Nazivna moč: 2,4 A
Moč: 550 W
Prostornina: 400 ml
Barva: bela
Načini: penjenje hladnega in toplega mleka ter segrevanje kakava
Zaščita: IP20
Material: plastika, borosilikatno steklo
Velikost: 165 x 115 x 210 mm
Teža: 0,84 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kuhinjskega aparata
penilec mleka
Cached: Thu, 02 May 2024 22:54:25 GMT