Išči

Električni penilnik mleka 4 v 1 HiBREW M3 500 W

ID: 20721986
86,94 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 108.48 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Električni penilnik mleka 4 v 1 HiBREW M3 500 W

 

4v1 električni penilec mleka HiBREW M3

Penilnik mleka HiBREW 4v1 segreje mleko in ga speni vroče ali hladno. Enostavno lahko pripravite okusen kapučino, beljakovine v prahu, vročo čokolado ali osvežilni napitek, kot je ledena kava. Stroj ponuja 4 nastavitve temperature in je zelo enostaven za uporabo. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov in njegovo čiščenje vam ne bo povzročalo težav.

Večnamensko

S penilcem mleka M3 lahko pripravite veliko okusnih napitkov. Naprava ponuja 4 nastavitve temperature, ki so popolne za različne aplikacije. Nastavitev 50-60°C je popolna za pripravo beljakovinskega napitka, medtem ko vam nastavitev 60-70°C omogoča ustvarjanje popolne pene za vaš kapučino. Če želite pripraviti vročo čokolado z mlekom, izberite 70-80°C. Uporabite lahko tudi funkcijo hladnega penenja. Tako ustvarjena pena bo dopolnila na primer ledeno kavo.

Velika zmogljivost

Penilnik uporabite enkrat, da pripravite dovolj pene za več napitkov. Naprava izstopa po presenetljivo veliki zmogljivosti. Segrejete lahko do 300 ml mleka ali dobite do 150 ml pene. In ni vam treba skrbeti, da boste v penilnik mleka vlili preveč ali premalo mleka. Posebni indikatorji MAX / MIN olajšajo merjenje prave količine.

Uporabniku prijazno

Upravljanje penilnika mleka je izjemno preprosto. Penilnik je opremljen z enim gumbom za vklop in izklop ter izbiro želenega načina. Priložena sta tudi 2 metlici – ena za segrevanje mleka in nežno penjenje ter ena za ustvarjanje goste pene. Vse traja približno 90 sekund!

Enostaven za vzdrževanje

Aparat je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla s premazom proti prijemanju. Z lahkoto ga lahko vzdržujete v popolnem stanju. Krtača, ki je priložena kompletu, omogoča enostavno čiščenje. Prozorni pokrov penilnika je izdelan iz trpežnega PP materiala, ki ga lahko brez težav uporabljate v stiku s hrano.

Udobje uporabe

Naj vas ne bo strah motečega hrupa – penilnik mleka deluje izjemno tiho. Prav tako je zelo priročen za uporabo. Ima posebej oblikovan ročaj, ki se ne segreva in ščiti uporabnika pred opeklinami. Še več, M3 ima majhen dulec, ki olajša vlivanje pene in vam omogoča večjo natančnost pri ustvarjanju vzorcev na vaši kavi. Naprava je tudi zaščitena pred pregrevanjem in se samodejno izklopi, ko konča.

Znamka HiBREW
Model M3
Nazivna napetost AC 220-240V 50/60Hz
Nazivna moč 500 W
Zmogljivost Do 150 ml (ogrevanje in penjenje) / do 300 ml (ogrevanje)
Dimenzije 105 x 105 x 205 mm
Utež 0,75 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kuhinjskega aparata
penilec mleka
Moč [W]
0
Cached: Tue, 30 Apr 2024 07:29:30 GMT