VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Električno kolo Robbo MONSTER 250X

ID: 20474168
1.899,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Robotix d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Privošči si užitek in izstopaj z edinstvenim ROBBO MONSTER! ATRAKTIVNI TERENEC ZA VSAKO PRILOŽNOST FAT BIKE električna kolesa oz e kolesa s širokimi gumami postajajo vse bolj priljubljena tudi pri nas.

 

Kaj je FAT BIKE? 

FAT BIKE električna kolesa oz e kolesa s širokimi gumami postajajo vse bolj priljubljena tudi pri nas. Fat tire bike Robbo MONSTER 250X je odlična izbira za vožnjo po vseh terenih. Električno kolo Robbo MONSTER je možno voziti kot pedelec in nastavljate moč električnega pogona po potrebi (od 1-5 stopenj pomoči).  Za vse opravke vam pride prav, saj je ravno pravšnjih dimenzij in teže (le 30,7 kg!). Preprost in varen zložljiv mehanizem omogočata enostavno zlaganje okvirja in krmilnega druga. Z Robbo MONSTER boste lahko prevozili od 70-110 km poti!  Odlično se znajde na vsakem terenu! Naj bo to pesek, trava, blato, makadam. Bistvo električnega kolesa Robbo MONSTER 250X je v njegovih debelih gumah, ki merijo več kot 10 cm v širino, vzmetenju in zložljivem mehanizmu. Vožnja s takim kolesom pa je edinstvena! Električno kolo Monster ima vgrajen 250W motor in hitrost omejeno na 25 km/h. Vgrajen ima Shimano 7-stopenjski menjalnik in hidravlične disk zavore LOGAN. Ima vgrajeno tudi opcijo WALK ASSIST mode, kar pomeni, da lahko kolo enostavno vodite poleg sebe s pomočjo elektromotorja, ki poganja kolo s hitrostjo pešca.

 

Snemljiva baterija na ključ


Baterija (0.72 kWh) v električnem kolesu je snemljiva in je skrita v okvirju kolesa. Zadnje in sprednje vzmetenje vam nudi izjemno udobno vožnjo, ki je v kombinaciji s širokimi gumami zares nekaj posebnega in se ne more primerjati z ničemer na trgu. Baterija je zaščitena s ključavnico, tako da vam je ne morejo ukrasti iz kolesa, ko vas ni zraven.

 

Pametni LCD zaslon z možnostjo personalizacije nastavitev vožnje


Spremljajte vse nastavitve prek pametnega barvnega LCD zaslona. Prilagodite si nastavitve vožnje svojim potrebam.

 

Izjemno vzmetenje in udoben sedež


Še izboljaš občutek vožnje z odličnim sprednjim in zadnjim vzmetenjem in udobnim sedežem, ki vas bo navdušil tudi na daljše vožnje!

 

Priročna košara in prtljažnik


V paketu prejmete tudi prednjo košaro in zadnji prtljažnik, ki vam bo prav prišla za vašo osebno prtljago ali stvari iz trgovine.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vzmetenje
sprednje in zadnje
Domet do [km]
110
Kapaciteta baterije [mAh]
15000
Moč [W]
250
Najvišja hitrost [km/h]
25
Napetost baterije [V]
48
Teža [kg]
31
Velikost koles [cm]
50.8
Število prestav
7
Cached: Fri, 26 Apr 2024 16:02:02 GMT