VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaMoška negaMoški urejevalnikElektronski prirezovalnik nosnih in ušesnih dlak Liberex (rdeč)

Elektronski prirezovalnik nosnih in ušesnih dlak Liberex (rdeč)

ID: 20773716
17,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 24.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 2 ponudbi od 17.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Elektronski prirezovalnik nosnih in ušesnih dlak Liberex (rdeč)

 

Liberex prirezovalnik obraza

Večnamenski prirezovalnik obraza blagovne znamke Liberex je nepogrešljiv pripomoček, ki vam pomaga prevzeti nadzor nad neželenimi dlakami. Vrtljiva rezila in 360° vrtljiva zasnova zagotavljajo neverjetno učinkovitost, vgrajena LED lučka pa olajša delo. Izdelek je enostaven za čiščenje, lahek in priročen – idealen za dom in potovanja. Potrebuje samo eno AA baterijo (kupite jo posebej - ni priložena).

Dobro bo deloval za številne aplikacije

S tem prirezovalnikom se ne boste znebili le dlak v nosu. Uporabite ga lahko tudi za ušesa in celo za obrvi. Uporabite ga lahko tudi za izravnavo brade ali zalizcev. Uspešno ga lahko uporabite na celem obrazu. Ta majhna naprava vas bo presenetila s svojimi možnostmi!

Učinkovito in varno za kožo

Dvojna rezila iz nerjavečega jekla natančno strižejo dlačice, ne da bi jih pulili ali povzročali draženje. Za to je zaslužna tudi edinstvena oblika naprave. S prirezovalnikom se zlahka znebite neželenih dlak s celotnega obraza.

Noben las se vam ne bo skril

Naprava je opremljena z majhno LED lučko, ki vam bo olajšala upravljanje. Zahvaljujoč njej boste med striženjem lahko videli vse – zgrešili ne boste niti enega dlaka, niti tistega najbolje skritega. Prirezovalnik Liberex vam bo zagotovil natančno in učinkovito britje.

V interesu higiene

Ko končate s prirezovanjem, lahko snamete rezalno glavo naprave in jo operete pod tekočo vodo. Preostale dlake nato zlahka odstranite, na primer s krtačo. Tako lahko ohranite napravo čisto, preprečite razmnoževanje bakterij na njej in se izognete težavam s kožo. Še več, opremljen je s protiprašnim pokrovom, ki ščiti rezalno glavo pred prahom in drugimi odpadki.

Vedno ga imate lahko pri roki

Prirezovalnik odlikujeta žepna velikost in majhna teža 150 g. Tako ga lahko udobno uporabljate ne le doma, ampak tudi na primer na počitnicah ali med službenim potovanjem. Z lahkoto ga pospravite v svoj kovček, nahrbtnik ali celo majhno torbo. Nepotrebni lasje na najmanj primernem predelu vam ne bodo nikoli več pokvarili potovanja!

V škatli

  • Zaščitni pokrov x1
  • Gumb za vklop/izklop x1
  • Rezilo proti rji x1
  • LED lučka x1
  • Pokrov baterije x1
Znamka Liberex
Ime Elektronski prirezovalnik dlak v nosu in ušesih
barva rdeča
Dimenzije 2,8x3,1x13 cm
Utež 150 g
Material Nerjaveče jeklo + ABS
Moč 1W
Napajanje AA baterija x1
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 01 Jun 2024 00:39:57 GMT