Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiEREKCIJSKE TABLETE BB Erectmen & Testosteride Power 10/1

EREKCIJSKE TABLETE BB Erectmen & Testosteride Power 10/1

ID: 20931957
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
16,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 28.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
EREKCIJSKE TABLETE BB Erectmen & Testosteride Power 10/1

 

Popoln izdelek za izboljšanje vaše erekcije in ravni testosterona.

    

Odkrijte neverjeten občutek, ki ga boste doživeli ob zaužitju dveh kapsul tega prehranskega dopolnila!

To prehransko dopolnilo, namenjeno moškim, starim 25 let in več, je zasnovano tako, da znatno izboljša vašo moško spolno aktivnost. Ne bo vam več treba skrbeti za neprijetne trenutke ali težave pri ohranjanju trdne in dolgotrajne erekcije. BB Erectmen & Testosteride Power vam nudi rešitev, ki ste jo iskali.

Ta vrhunski dodatek je bil posebej oblikovan za izboljšanje ravni testosterona in izboljšanje vaše erekcije. Z rednim jemanjem teh kapsul boste opazili, kako se raven vaše moči povečuje, kar vam omogoča, da uživate v bolj aktivnem in zadovoljujočem spolnem življenju. Poleg tega se boste počutili mlajše in polne energije ter se pripravljene soočiti z vsemi izzivi, ki vam pridejo naproti.

Edinstvena formula BB Erectmen & Testosteride Power združuje visoko kakovostne naravne sestavine, ki so jih skrbno izbrali strokovnjaki za zdravje moških. Te sestavine delujejo v sinergiji za izboljšanje krvnega obtoka v genitalnem področju, kar ima za posledico trdnejše in dolgotrajnejše erekcije.

Ena od glavnih prednosti tega prehranskega dopolnila je njegova sposobnost naravnega zvišanja ravni testosterona. Testosteron je temeljni hormon v moškem telesu, odgovoren za ohranjanje libida, energije in mišične mase. Z BB Erectmen & Testosteride Power lahko uživate v vseh teh prednostih in še več.

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje svojega spolnega življenja in splošnega počutja. Z BB Erectmen & Testosteride Power se lahko poslovite od težav z erekcijo in povečate svojo moškost. Ne glede na to ali ste mladi ali stari, to prehransko dopolnilo je namenjeno vsem moškim, ki želijo izboljšati svojo spolno sposobnost in se počutiti bolj samozavestne.

Ne čakajte več in začnite uživati v prednostih BB Erectmen & Testosteride Power! Videli boste, kako se vaše spolno življenje spreminja in kako se počutite bolj energični in samozavestni na vseh področjih svojega življenja.

Naj vam težave z erekcijo ne preprečijo, da bi v svojih intimnih odnosih uživali v največji možni meri! Z BB Erectmen & Testosteride Power se lahko spet počutite kot pravi moški.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu  Erectmen & Testosteride Power ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

     

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tabletk

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine: Bulking agent (Microcrystalline cellulose), Dry extract of Ginseng (Panax ginseng C.A. Mey, 5% Ginsenosides, root and leaves) 600mg, Dry extract of Abrojo (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, Calcium carbonate 315.79mg (120mg Calcium, 15% VRN*), Dry extract of Black Maca (Lepidium meyenii Walp, root) 300mg, Zinc gluconate 74.24mg (10mg Zinc, 100% VRN*), Anti-caking agent (Magnesium salts of fatty acids), Niacin (Nicotinamide) 50 mg NE (312, 5% VRN), Anti-caking agent (Silicon dioxide), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) 1.4mg (100% VRN*), Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 2.5µg (100% VRN*) *% VRN: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. 


Cached: Thu, 09 May 2024 00:10:49 GMT