Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiEREKCIJSKE TABLETE BB Vigormen & Climax Exp. 10/1

EREKCIJSKE TABLETE BB Vigormen & Climax Exp. 10/1

ID: 20931858
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
14,98 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 24.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
EREKCIJSKE TABLETE BB Vigormen & Climax Exp. 10/1

 

Odkrijte Vigormen & Climax Explosion, popolno kombinacijo za doseganje maksimalnega moškega užitka!

    

Ta popolnoma inovativen izdelek je bil zasnovan z mislijo na mlade moške in odrasle, ki želijo izboljšati svojo erekcijo in doživeti intenzivnejše orgazme.

Iščete močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo? Ne iščite več! Vigormen je rešitev, ki ste jo čakali. Zahvaljujoč edinstveni in močni formuli ta naravni dodatek poveča pretok krvi v penis, kar ima za posledico trdnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo. Pozabite na skrbi in uživajte v bolj zadovoljujočih spolnih srečanjih.

A to še ni vse, saj Vigormen gre še dlje. Poleg izboljšanja erekcije ta izdelek pomaga povečati spolno željo in energijo. Če čutite, da se je vaš libido zmanjšal ali da vam pri intimnih srečanjih primanjkuje energije, je Vigormen odlična rešitev za vas. Povrnite si strast in moč, za kateri ste mislili, da ste ju izgubili, in presenetite partnerja s svojim nastopom.

To prehransko dopolnilo je zasnovan tako, da dvigne vaše orgazme na višjo raven. Zahvaljujoč svoji edinstveni formuli Climax Explosion stopnjuje občutek ugodja med vrhuncem, zaradi česar je vsak orgazem nepozabno doživetje. Predstavljajte si občutek ekstaze in zadovoljstva, ki ga boste doživeli ob vsakem orgazmu. Pripravite se na trenutke neprimerljivega užitka!

Kombinacija Vigormen & Climax Explosion je skrivna formula za doseganje maksimalnega moškega užitka. Ti izdelki vam bodo skupaj zagotovili močnejšo erekcijo, intenzivnejše orgazme in večje spolno zadovoljstvo. Ne glede na to, ali ste mladi ali odrasli, če želite izboljšati svojo zmogljivost v postelji in v celoti uživati v intimnih srečanjih, sta Vigormen & Climax Explosion odlična izbira.

Kaj še čakate, da poskusite? Ne zamudite priložnosti, da doživite najboljši užitek. Z Vigormen & Climax Explosion boste odkrili nov svet občutkov in uživali v bolj zadovoljujočih spolnih srečanjih. Naj vas nič ne ustavi in si drznite doživeti edinstveno izkušnjo. Presenetite partnerja s svojo močjo in spretnostmi v postelji!


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Vigormen & Climax Exp. ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

   

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 tabletk

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine: Bulking agent (Microcrystalline cellulose), Dry extract of Ginseng (Panax ginseng C.A. Mey, 5% Ginsenosides, root and leaves) 600mg, Dry extract of Abrojo (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, Calcium carbonate 315.79mg (120mg Calcium, 15% VRN*), Dry extract of Black Maca (Lepidium meyenii Walp, root) 300mg, Zinc gluconate 74.24mg (10mg Zinc, 100% VRN*), Anti-caking agent (Magnesium salts of fatty acids), Niacin (Nicotinamide) 50 mg NE (312, 5% VRN*), Anti-caking agent (Silicon dioxide), Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) 1.4mg (100% VRN*), Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 2.5µg (100% VRN*) *%VRN: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. 

Cached: Wed, 08 May 2024 08:28:12 GMT