Išči

EREKCIJSKE TABLETE Black Bull Erectmen 4/1

ID: 20931935
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
9,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 1 ponudba od 13.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
EREKCIJSKE TABLETE Black Bull Erectmen 4/1

 

Povečajte svojo spolno zmogljivost in sprostite svojo notranjo alfo z Black Bull Erectmen.

   

Doživite neverjeten občutek z Black Bull Erectmen, vrhunskim prehranskim dopolnilom, namenjenim moškim, starim 25 let in več. Ta močna formula je posebej oblikovana za izboljšanje vaše erekcije in zvišanje ravni testosterona ter ponese vašo spolno zmogljivost na nove višine.

Predstavljajte si, kakšno zaupanje in zadovoljstvo prinašata samo dve kapsuli tega izjemnega prehranskega dopolnila. Občutite val energije in vitalnosti, ko raven testosterona naraste in v vas zaneti ogenj. Z Black Bull Erectmen lahko sprostite svoj resnični potencial in doživite povsem novo raven užitka in zadovoljstva v spalnici.

Ta vrhunski dodatek je natančno oblikovan z najboljšimi sestavinami, kar zagotavlja, da prejmete izdelek najvišje kakovosti. Naša edinstvena mešanica deluje sinergistično na izboljšanje ravni testosterona in izboljša vaše erekcije, kar vam daje moč in vzdržljivost, ki ste si jo vedno želeli. Poslovite se od bledih predstav in pozdravite osupljive izkušnje.

Ne samo, da Black Bull Erectmen izboljša vašo spolno zmogljivost, ampak tudi pomaga povečati vašo splošno moč in vitalnost. Občutite mladostno energijo, ki teče po vaših žilah, ko se vsak dan lotevate z novo močjo. Nič več se ne boste počutili obremenjene zaradi življenjskih stresov; namesto tega boste vsak izziv sprejeli samozavestno in odločno.

Naša ležerna, a učinkovita formula je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vaši dnevni rutini. Preprosto vzemite dve kapsuli vsak dan in pustite, da se čarovnija razkrije. Ne glede na to, ali ste zaposleni profesionalec, aktivni obiskovalec telovadnice ali preprosto moški, ki želi izboljšati svojo spolno moč, je Black Bull Erectmen popoln dodatek za vas.

Zavedamo se, da si vsak moški zasluži, da se počuti najbolje, tako v spalnici kot zunaj nje. Zato smo ustvarili izdelek, ki ne le izboljša vašo spolno zmogljivost, ampak tudi poveča vaše splošno dobro počutje. Z Black Bull Erectmen boste izkusili novo odkrito samozavest in zadovoljstvo, ki bo izžarevalo vse vidike vašega življenja.

  • Panax ginseng pomaga ohranjati dobre spolne odnose
  • Tribulus terrestris spodbuja spolno željo in sposobnost
  • Kalcij prispeva k normalni energetski presnovi
  • Lepidium meyenii pomaga ohranjati naravno spolno aktivnost in energijo
  • Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona
  • Niacin prispeva k normalni energetski presnovi

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Black Bull Erectmen ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik v času naših uradnih ur ali pa na 031 397 946, ali si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

     

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 4 tabletke

Navodila za uporabo: Vzemite 1-2 tableti z zadostno količino vode pred spolno aktivnostjo.

Sestavine: Bulking agent (microcrystalline cellulose), Ginseng dry extract (Panax ginseng C.A. Mey, 5% Ginsenosides, root and leaves) 600mg, Caltrop dry extract (Tribulus terrestris L., 90% Saponins, fruit) 350mg, Calcium carbonate 315 79mg (120mg Calcium, 15% NRV*), Black Maca dry extract (Lepidium meyenii Walp, root) 300mg, Zinc gluconate 74.24mg (10mg Zinc, 100% NRV), Anti-caking agent (Magnesium salts of fatty acids ), Niacin (Nicotinamide) F 50 mg NE (312.5% NRV), Anti-caking Agent (Dioxide silicon), Vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) 1.4mg (100% NRV), Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 2.5μg (100% NRV) % NRV: Nutrient Reference Values.

Opozorila: Prehransko dopolnilo se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ne prekoračite priporočene dnevne količine! Hranite izven dosega otrok. Ni priporočljivo za uporabo pri nosečnicah in doječih ženskah, otrocih ali mladostnikih ali v primeru antihipertenzivnega ali antidiabetičnega zdravljenja. Hraniti na hladnem in suhem mestu stran od svetlobe. Hraniti pri temperaturi od 5°C do 30°C in vlažnosti pod 60%. 

.


Cached: Wed, 08 May 2024 03:57:58 GMT