VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ERGOLES Enjoy ULTRA gaming stol rdeče barve

ID: 21073827
-5 %
480,00 €
456,00 €
Prihranek  24,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ergoles
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
DOŽIVITE IGRANJE NA VIŠJI RAVNI Gaming stol iz serije Enjoy ULTRA je zasnovan z namenom, da spodbuja zdravo držo in maksimalno udobje za večurno sedenje pred računalnikom in igranjem vaših najljubših iger! Z naprednimi funkcijami, ki jih običajni gaming stoli ne premorejo, zagotavlja izjemno doživetje! Celoten stol Enjoy ULTRA je oblečen v zračno in udobno 10 conska fleksibilno mrežo, ki vas bo podpirala točno tam, kjer je to zaželjeno. Velik kot nagiba naslona nazaj omogoča izjemno udobno in ležerno sedenje oz. počivanje, dodatna inovativna funkcija (negativnega) nagiba naslona naprej pa vam omogoča, da lahko igrate popolnoma zravnani s podporo hrbtnemu delu brez kompromisov! Vrhunska izdelava in kakovost modela Enjoy ULTRA zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

 

SPECIFIKACIJE

  • GARANCIJA 24 MESECEV
  • NOSILNOST do 110 kg
  • PRIMEREN ZA OSEBE od 165 - 190 cm
  • NASLON V MREŽI 
  • UDOBEN IN MEHAK SEDEŽ 
  • MEHKA DVIŽNA ROČNA OPIRALA
  • SINHRON MEHANIZEM
  • GUMIRANA KOLESA ZA MEHKO PODLAGO
  • STABILNO PVC PODNOŽJE

LASTNOSTNI SINHRON MEHANIZMA

Sinhron mehanizem je novejši in bolj napreden mehanizem, kjer se sedež in naslon premikata skupaj. V praksi to pomeni, da se pri spremembi kota naslona (npr. nazaj) spremeni tudi kot sedeža, ki se prav tako rahlo upogne nazaj. Prednost takšnega sinhron mehanizma je, da nas sedež ob nagibu nazaj zadrži pred drsenjem naprej in omogoča pravilnejšo lego celotnega telesa. Takšni mehanizmi so primerni za bolj zahtevne uporabnike oz. večurno aktivno sedenje.

O PRODAJALCU / PODJETJU

ERGOLES je slovensko podjetje specializirano za vse vrste stolov (pisarniških, konferenčnih, gaming,...), dvižnih miz in ostalih dodatkov. Z več kot 30-letno prisotnostjo na slovenskem trgu smo postali sinonim za kakovost, udobje in ergonomijo po konkurenčnih cenah. Naša ekipa se zaveda pomena uporabe kvalitetnega pohištva za ohranjanje zdravja in dobrega počutja zato z nakupom ergonomskega stola ERGOLES vlagate v svoje udobje, zdravje in prihodnost.

V primeru okvare nudimo tudi hiter in kvaliteten servis!

Pametno izberite izdelek, ki skrbi za vas - izberite ERGOLES stol!

Vaš hrbet vam bo hvaležen.

Z vami že od 1991!

Ekipa Ergoles

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
rdeča/črna
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Sat, 27 Apr 2024 16:22:32 GMT