VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ergovision gaming stol King 03

ID: 20829382
-15 %
399,90 €
339,90 €
Prihranek  60,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ergovision
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Opažaš, da pri igranju iger preživiš vse več časa in dosegaš boljše rezultate? Čas je, da nadgradiš svojo opremo in se nagradiš z novim ergonomskim gaming stolom. Model King prinaša nov nivo udobja pri igranju: več prilagodljivosti, več udobja, vrhunska kakovost materialov in kraljevski dizajn. Vse to prinaša gaming stol King.

 

Pri razvoju Kinga smo želeli zagotoviti udobje in zmogljivost za dolge ure igranja ali dela. To, da stol res dobro izgleda, je le dodaten bonus! Za najboljše rezultate mora nuditi maksimalno udobje. Pri modelu King se vse prične pri sedišču, ki je oblazinjeno s čvrsto peno in oblečeno v kakovostno tkanino, prijetno na otip. Stol z izbočeno ledveno oporo v hrbtišču stola in dodatno stransko oporo objame telo in ti da občutek, da sediš v vrhunskem športnem avtomobilu. V spodnjem delu hrbtišča ima magnetna nastavka za pritrditev plastike brez vijačenja, kar vam omogoča lažjo sestavo stola.

Ogrodje stola je narejeno iz kakovostnih materialov, ki so garancija za dolgo življenjsko dobo. Primeren je za uporabnike, visoke od 170 do kar 200 cm in zagotavlja izjemno nosilnost 150 kg!

Stol lahko nastaviš po višini, si po meri nastaviš 4D ročke in po želji vklopiš gugalno funkcijo. Prilagodljiv naklon hrbtišča omogoča zaklepanje v različnih položajih, od osredotočenega igranja, do sproščenega spremljanja streamov ali celo ležanja, saj lahko hrbtišče prilagodiš za 90 ° vse do vodoravnega položaja. Priloženi sta tudi dve blazini za še bolj udoben naslon glave in ledvenega dela hrbtenice.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
temno siva
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Sun, 28 Apr 2024 16:17:21 GMT