VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ergovision gaming stol Mikado 02

ID: 20829387
-18 %
269,90 €
219,90 €
Prihranek  50,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ergovision
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dopolni svoj gaming setup s stolom Ergovision Mikado, ki te bo s svojim razkošnim dizajnom z markantnimi šivi vsakič znova navdušil. Izbiraš lahko med štirimi top barvami (črna, temno siva, svetlo siva in svetlo modra), stol pa ima poleg udobnega vgrajenega oblazinjenja tudi dve dodatni blazini za še boljšo oporo hrbtenici in glavi.

 

Stol Ergovision Mikado ti izreka dobrodošlico v svetu udobne igre. Gre za res odlično uravnotežen stol, ki ti po enkratni ceni nudi obilo ergonomskega udobja. Izdelan je iz kakovostne tkanine in okrašen s svetlimi šivi, ki dajejo stolu futurističen pridih. Čvrsto oblazinjenje udobno objame telo in nudi ravno pravšnjo mero opore za dolge ure igranja brez najmanjšega občutka utrujenosti.

Model Mikado je namenjen širokemu krogu uporabnikov, visokih od 150 do 185 cm in težkih do 120 kg. Na voljo imaš obilico nastavitev, ki ti omogočajo, da ga prilagodiš svojemu telesu in svojemu stilu igranja: stol lahko prilagodiš po višini, po želji nastaviš naklon za izjemnih 90 ° in ga zakleneš v več pozicijah, vklopiš gugalno funkcijo, ko se želiš sprostiti, dodaš ali odvzameš priloženi blazini za ledveni del hrbtenice in glavo ter prilagodiš položaj 3D ročk. Stol ima v spodnjem delu hrbtišča magnetna nastavka za pritrditev plastike brez vijačenja, kar vam omogoča lažjo sestavo stola.

Za najboljše rezultate pri igranju potrebuješ tudi pravi stol. Ergovision Mikado ti nudi pravo mero udobja in opore in ti omogoča, da vsem pokažeš, kaj v resnici zmoreš!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Vrsta stola
gaming stol
Cached: Sat, 27 Apr 2024 08:59:50 GMT