VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ESTADO PURO Lupulo Meno Duo za menopavzo

ID: 21097620
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Estado puro lupulo meno-duo je prehransko dopolnilo za blaženje težav v menopavzi. Narejeno je na osnovi suhega izvlečka hmelja, z dvojno standardizacijo v grenkih kislinah in preniliranih flavonoidih ter obogaten z vitaminom B6.

 

 

ESTADO PURO LUPULO MENO - DUO

Prehransko dopolnilo na osnovi suhega ekstrakta hmelja, z dvojno standardizacijo v grenkih kislinah in preniliranih flavonoidih ter obogaten z vitaminom B6.

Hmelj Meno-Duo v čistem stanju vsebuje ekskluzivno sestavino, dobljeno z inovativnimi tehnologijami ekstrakcije in prečiščevanja, ki omogočajo pridobitev edinstvenega ekstrakta.

Ta ekstrakt združuje dve aktivni sestavini hmelja: grenke kisline in prenilirane flavonoide. Vsaka kapsula Meno-Duo vsebuje 100 mg suhega ekstrakta storžkov (socvetij) hmelja. Standardizacija zagotavlja vsebnost 10 mg grenkih kislin in 3,5 mg preniliranih flavonoidov na kapsulo, s čimer je ta kombinacija postala najbolj celovita sestavina z dvojnim delovanjem.

 

Hmelj je koristen pri obvladovanju simptomov menopavze, saj lahko pomaga ženskam zmanjšati pojavljanje vročinskih oblivov, potenja, nemira in razdražljivosti. Poleg tega prispeva k normalni ravni holesterola, deluje pomirjajoče ter izboljšuje spanec, spodbuja prebavo in prispeva k zdravemu delovanju prebavnega trakta.

Vitamin B6 (piridoksin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema, prispeva k normalnemu duševnemu delovanju in ima vlogo pri presnovi beljakovin.

Cached: Mon, 29 Apr 2024 10:37:47 GMT