VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

ESTADO PURO Saw Palmetto za prostato

ID: 21097605
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Api nature
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Estado puro žagastolistna palma je prehransko dopolnilo namenjeno ohranjanju zdravja prostate in urinarne funkcije pri moških.

 

Prehransko dopolnilo na osnovi standardiziranega suhega ekstrakta jagode žagoliste palme, patentirane mešanice suhega ekstrakta žitnega peloda in beta-sitosterolov borovega lubja. 

 

 

 

ESTADO PURO žagastolistna palma

Prehransko dopolnilo na osnovi standardiziranega suhega ekstrakta jagode žagastolistne palme, patentirane mešanice suhega ekstrakta žitnega peloda in beta-sitosterolov borovega lubja. 

Vsebuje 500 mg suhega ekstrakta jagod žagastolistne palme najvišje čistosti, standardiziranega v maščobnih kislinah – aktivnih sestavinah, odgovornih za njegov učinek. Dnevni odmerek 1 kapsule zagotavlja vsebnost 200 mg maščobnih kislin.

Vsebuje tudi patentirano mešanico suhega ekstrakta žitnega peloda in beta-sitosterolov borovega lubja (Plasys300®) s standardizacijo, ki zagotavlja vsebnost aktivnih sestavin (50 % beta-sitosterolov in 1 % aminokislin), ter ekskluzivnim postopkom, ki poveča biološko uporabnost in hkrati odpravi alergene sestavine, prisotne v pelodu.

 

Žagastolistna palma podpira pretok urina (predvsem proti koncu uriniranja). Skupaj z žitnim pelodom pa pripomoreta k ohranjanju zdravja prostate in urinarne funkcije pri moških.


 

Sestavine: suhi ekstrakt jagod žagastolistna palme (Serenoa repens), standardiziran na 40 % v maščobnih kislinah 500 mg, želatinasta kapsula in patentirana mešanica suhega ekstrakta žitnega peloda in beta-sitosterolov borovega lubja, standardizirana na 50 % v beta-sitosterolih in na 1 % v aminokislinah 100 mg, maltodekstrin in sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid in magnezij stearat)

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Aktivne sestavine 1 kapsula (dnevni odmerek)
Suhi ekstrakt jagod žagastolistne palme 500 mg
- vsebnost maščobnih kislin 200 mg
Patentirana mešanica suhega ekstrakta žitnega peloda in beta-sitosterolov borovega lubja 100 mg
- vsebnost aminokislin 1 mg
- vsebnost beta-sitosterolov 50 mg

 

NETO KOLIČINA: 22,8 g         

30 KAPSUL po 760 mg 

Poreklo: Španija EU

TONGIL sl Calle del oro 20, Colmenar Viejo, Madrid Spain

Cached: Mon, 29 Apr 2024 16:22:34 GMT