VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDružabne igreFantasy Flight Games The Lord of the Rings - Winds of War - Board Game v španščini, 14+ let (JME08ES)

Fantasy Flight Games The Lord of the Rings - Winds of War - Board Game v španščini, 14+ let (JME08ES)

ID: 20833168
89,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 110.02 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Fantasy Flight Games Gospodar prstanov - Winds of War - družabna igra v španščini, 14+ let (JME08ES) Opis izdelka Na vseh naših mejah so zdaj težave in ogroženi smo; mi pa le želimo biti svobodni in živeti, kakor smo živeli doslej, ohranjati, kar je naše, in ne služiti tujemu gospodu, dobremu ali slabemu. V boljših časih smo sprejemali tiste, ki so prihajali k nam, v tem času pa smo neznanci, ki nismo bili povabljeni, pripravljeni na vse. pridi no kdo si Komu služiš? Eomer, Vojna dveh stolpov širi svoje sence v Gospodarju prstanov: Potovanja po Srednjem svetu z razširitvijo Winds of War. Tukaj boste našli nove junake, sovražnike, elemente potovalne plošče, žetone terena in predmete, ki bodo dopolnili vse vaše dogodivščine. Ta razširitev prav tako odpira vrata novi kampanji s petnajstimi stopnjami, ki izziva junake, da se spopadejo z neusmiljenimi plačanci po prostranih planjavah Znamenja jezdecev, v zapletu gozda Fangorn in med strašimi ruševinami Osgiliatha. Ali lahko zaščitite deželi Rohan in Gondor? Pripravite svoje junake in odjahajte v boj v Winds of War! VSEBINA 1 predpis 18 kosov dvostranske plošče 28 plastičnih figur 65 kartic s predmeti 3 kartic z naslovi 30 kartic s spretnostmi junaka 72 kartic s spretnostmi za predajo 6 kartic s terenom 10 kartic z vzpenjanjem 15 kartic s stiskami 7 listov z junaki 5 fikcija o utrdbah 14 izbranih žetonov za teren 5 trd teren Žetoni OPOMBA Za igranje potrebujete osnovno škatlo igre Lord of the Rings: Middle-Earth Journeys. Varn…

 

Fantasy Flight Games Gospodar prstanov - Winds of War - družabna igra v španščini, 14+ let (JME08ES) Opis izdelka Na vseh naših mejah so zdaj težave in ogroženi smo; mi pa le želimo biti svobodni in živeti, kakor smo živeli doslej, ohranjati, kar je naše, in ne služiti tujemu gospodu, dobremu ali slabemu. V boljših časih smo sprejemali tiste, ki so prihajali k nam, v tem času pa smo neznanci, ki nismo bili povabljeni, pripravljeni na vse. pridi no kdo si Komu služiš? Eomer, Vojna dveh stolpov širi svoje sence v Gospodarju prstanov: Potovanja po Srednjem svetu z razširitvijo Winds of War. Tukaj boste našli nove junake, sovražnike, elemente potovalne plošče, žetone terena in predmete, ki bodo dopolnili vse vaše dogodivščine. Ta razširitev prav tako odpira vrata novi kampanji s petnajstimi stopnjami, ki izziva junake, da se spopadejo z neusmiljenimi plačanci po prostranih planjavah Znamenja jezdecev, v zapletu gozda Fangorn in med strašimi ruševinami Osgiliatha. Ali lahko zaščitite deželi Rohan in Gondor? Pripravite svoje junake in odjahajte v boj v Winds of War! VSEBINA 1 predpis 18 kosov dvostranske plošče 28 plastičnih figur 65 kartic s predmeti 3 kartic z naslovi 30 kartic s spretnostmi junaka 72 kartic s spretnostmi za predajo 6 kartic s terenom 10 kartic z vzpenjanjem 15 kartic s stiskami 7 listov z junaki 5 fikcija o utrdbah 14 izbranih žetonov za teren 5 trd teren Žetoni OPOMBA Za igranje potrebujete osnovno škatlo igre Lord of the Rings: Middle-Earth Journeys. Varnostno opozorilo Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 3 let. Vojna širi svoje sence v Gospodarju prstanov: Popotovanja po Srednjem svetu z razširitvijo Winds of War. Tukaj boste našli nove junake, sovražnike, kose potovalne plošče, žetone zemlje in predmetov, ki bodo dopolnili vse vaše dogodivščine. Ta razširitev prav tako odpira vrata novi kampanji s petnajstimi stopnjami, ki izziva junake, da se spopadejo z neusmiljenimi plačanci po prostranih planjavah. Ali lahko zaščitite Rohanovo in Gondorjevo deželo? Pripravite svoje junake in odpeljite v boj v Winds of War! Za igranje potrebujete osnovno škatlo igre The Lord of the Rings: Middle-earth Journeys.
Cached: Sat, 04 May 2024 09:14:51 GMT