VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiFINISH LINE univerzalno držalo za pametni telefon za na ventilacijo

FINISH LINE univerzalno držalo za pametni telefon za na ventilacijo

ID: 20708636
3,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Rox d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Držalo za mobilni telefon – za prezračevalno rešetko, stabilen oprijem.

 

Držalo za avto je priročen dodatek za varno uporabo telefona med vožnjo. Tukaj so njegove ključne značilnosti:

  • Namestitev na prezračevalno rešetko: To držalo se enostavno pritrdi na prezračevalno rešetko v avtomobilu, kar omogoča hitro in priročno namestitev.
  • Samodejna nastavitev velikosti telefona: Držalo se samodejno prilagodi velikosti vašega telefona, kar omogoča združljivost z različnimi modeli telefonov.
  • Enostavna namestitev: Postavitev vašega telefona v držalo je preprosta in hitra, kar vam omogoča, da se osredotočate na vožnjo.
  • Varna lokacija - ne ovira pogleda: Držalo je zasnovano za varno namestitev telefona, pri čemer ne ovira vašega vidnega polja, kar prispeva k večji varnosti na cesti.
  • Široka združljivost z različnimi telefoni: Držalo je združljivo z različnimi modeli telefonov, kar omogoča uporabo različnih naprav.
  • Možnost polnjenja telefona v nosilcu: Poleg tega držalo omogoča polnjenje telefona med uporabo, kar je priročno za ohranjanje napolnjenega telefona med vožnjo.

To držalo za avto je koristen dodatek za voznike, ki želijo varno uporabljati svoje telefone med vožnjo, hkrati pa ohranjati pozornost na cesti.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Cached: Sat, 01 Jun 2024 19:57:44 GMT