VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjePametne ure & dodatkiPametne ureFITBIT Sense 2 Shadow Grey/Graphite Aluminum pametna ura

FITBIT Sense 2 Shadow Grey/Graphite Aluminum pametna ura

ID: 20389212
247,20 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Ouitane
Na voljo še 2 ponudbi od 302.28 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Fitbit Sense 2 Shadow Grey/Graphite Aluminum

 

Zakaj boste vzljubili Fitbit Sense 2

  • Upravljanje stresa
  • Orodja za boljši spanec
  • Podatki o zdravju
  • Zdravje srca
  • Telesna pripravljenost
  • Vključenih 6 mesecev naročnine na storitev Premium

Vodilna izkušnja spanja

Boljši spanec

Sense 2 vam pomaga do spanca vaših sanj. Profil spanja razčleni vaše podatke o spanju za vsak mesec in izpostavi, kako lahko izboljšate svoje spanje, glede na 10 ključnih podatkov o spanju.

 

Upravljanje stresa

Manj stresa

Boljši spanec. Izboljšano počutje. Več energije. Ura Sense 2 vam lahko pomaga na poti do tega cilja. Prepoznajte vzorce stresa s celodnevnim spremljanjem odziva svojega telesa in obvestili, ki vas opomnijo na razmislek o svojem počutju.

 

Telesna pripravljenost

Telovadite pametneje

Izvajajte svoje priljubljene vadbe, le z boljšim izkoristkom. Ocena dnevne pripravljenosti vam prikaže, če je vaše telo pripravljeno na vadbo ali pa potrebujete počitek. Spremljajte več kot 40 načinov vadbe in uporabite vgrajeni senzor GPS – tudi v vodi do globine 50 m.

 

Podatki o zdravju

Uglasite se s svojim telesom

Bolje spoznajte svoje telo z nadzorno ploščo s podatki o zdravju v aplikaciji Fitbit. Oglejte si svoje trende in jih uporabite za odkrivanje sprememb v vašem počutju.

Zdravje srca

Vse se začne s srcem

Vaše srce je ključ do vašega zdravja. Bolje razumite in spremljajte zdravje svojega srca z uro Sense 2 in storitvijo Premium. Neprekinjeno spremljanje srčnega utripa omogoča vpogled v vaše spanje, stres, aktivnosti in še več, aplikacija ECG pa vam omogoča vpogled v ritem vašega srčnega utripa.

Več kot 6-dnevno delovanje baterije s hitrim polnjenjem

Nikoli ne zgrešite utripa

Delovanje z baterijo več kot en teden za več akcije, več gibanja, več navdiha. Lahko se razlikuje glede na uporabo in druge dejavnike, do 12 ur z neprekinjeno uporabo funkcije GPS.

Premium

Oglejte si širšo sliko svojega zdravja

Storitev Premium uporablja podatke o vašem telesu za odkrivanje vaših enoličnih vzorcev zdravja. In to še ni vse: nato boste prejeli prilagojene vpoglede, ki vam bodo v pomoč pri sprejemanju boljših odločitev.

 

Dodatki

  • Šport
  • Vegansko usnje iz lana
  • Zanka in pašček
  • Usnje Horween

Še več razlogov

Funkcije za stres

Pregledi EDA

Opravite pregled EDA, da preverite odziv telesa na stres med sejo čuječnosti.

Ocena upravljanja stresa

Spoprimite se s svojim stresom. Višja ocena? Kažete manj znakov o stresu. Nižja ocena? Čas je, da najdete boljše ravnovesje – poskusite z meditacijo ali pojdite na sprehod.

Razmislek

Vsak dan si ne zasluži čustvenčka z nasmehom – in s tem ni nič narobe. Zabeležite svoje ravni stresa s storitvijo Fitbit, da boste opazili, kako se počutite in ali to morda vpliva na vaše življenje, na primer na spanje ali energijo.

Sproščujoče dihalne seje

Aplikacija za sprostitev je kot učitelj za čuječnost na vašem zapestju – vodi vas po sproščujočih dihalnih sejah, da lahko kadarkoli najdete svoje mesto sprostitve.

 

Zdravstvene funkcije

Aplikacija Fitbit ECG

Z združljivo aplikacijo ECG na vašem zapestju preverite ritem vašega srčnega utripa za atrijsko fibrilacijo – nepravilnost srčnega utripa – in rezultate pokažite svojemu zdravniku.

Nadzorna plošča s podatki o zdravju

Bolje spoznajte svoje telo z nadzorno ploščo s podatki o zdravju v aplikaciji Fitbit, v kateri lahko spremljate dihanje, srčni utrip med počivanjem, variabilnost srčnega utripa, SpO2 in variacije temperature kože.

SpO2 (kisik v krvi)

Ta številka vam prikaže, kako dobro je kisik porazdeljen v vašem telesu. Aplikacija Fitbit vam olajša spremljanje ravni kisika v krvi, da lahko prepoznate pomembne spremembe v svojem počutju.

Obvestila o srčnem utripu

Vaš srčni utrip je ključni pokazatelj zdravja, zato vas ura Sense 2 obvesti, ko je vaš utrip med počivanjem nad ali pod nastavljenim pragom.

 

Pametne funkcije

Obvestila

Prejmite obvestila o klicih, besedilnih sporočilih, koledarskih dogodkih in aplikacijah, kot sta Gmail in WhatsApp – ter pošljite hitre odgovore in glasovne odgovore kar s svojega zapestja. Na voljo, ko je telefon v bližini.

Klici na vašem zapestju

Uporabite vgrajeni mikrofon in zvočnik za prostoročno opravljanje klicev prek povezave Bluetooth®, preusmerjanje klicateljev na glasovno pošto in prilagajanje glasnosti. Na voljo, ko je telefon v bližini.

Aplikacija Find my Phone

Ne morete najti svojega telefona? Enostavno poiščite založeni telefon kar s svojega zapestja z uporabo vgrajene aplikacije Find My Phone v vaši pametni uri Fitbit. Preprosto tapnite za aktiviranje opozorila in vaš telefon bo pričel neprekinjeno zvoniti in vibrirati, dokler ga ne najdete. V svojem pametnem telefonu morate imeti nameščeno mobilno aplikacijo Fitbit.

Plačila z zapestja

Svoje kreditne in debetne kartice lahko naložite v pametno uro in nato samo s preprostim dotikom plačate za nakupe in uporabljate javni prevoz brez potrebe po denarnici. Razpoložljivost uporabe bank preverite na naslovu fitbit.com/uk/fitbit-pay/banks

Vgrajeni glasovni pomočnik

Uporabite vgrajenega pomočnika Amazon Alexa za hitri prejem novic in vremenske napovedi, nastavite opomnike za spanje in alarme, nadzorujte naprave v svojem pametnem domu in še več – vse to samo z govorjenjem v svojo uro.

 

Funkcije za spanje

Ocena spanja

Z osebno oceno spanja preverite kakovost svojega spanja za preteklo noč. S storitvijo Premium si lahko ogledate podrobno porazdelitev časa v fazah plitkega, globokega in REM spanja, da lahko prepoznate, kaj vpliva na vaš počitek.

Pametno prebujanje

Prebudite se bolj spočiti, osveženi in pripravljeni na dnevno vadbo s pametnim alarmom, ki vas prebudi med optimalno fazo vašega spanja – ne prej kot 30 minut pred nastavljenim časom alarma. Na voljo so tudi običajni alarmi z natančno izbranim časom.

Profil spanja (Premium)

Spoznajte svoj slog spanja s podrobnim mesečnim prikazom 10 ključnih podatkov o spanju. Videli boste, katera od posameznih 6 spalnih živali najbolje ustreza vašemu spanju in kaj lahko storite za boljši počitek.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 21:44:00 GMT