VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FITBIT Versa 4 Black/Graphite Aluminum pametna ura

ID: 20389216
185,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Polleo Sport
Na voljo še 1 ponudba od 251.62 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Fitbit Versa 4  Black/Graphite Aluminum

 

Zakaj boste vzljubili Fitbit Versa 4 

  • Vgrajen senzor GPS1
  • Število minut v aktivnem območju
  • Dnevna pripravljenost (s storitvijo Premium)
  • Spremljanje spanja in ocena spanja
  • Več kot 6-dnevno delovanje baterije s hitrim polnjenjem
  • Vključenih 6 mesecev naročnine na storitev Premium

 

Dnevna pripravljenost (s storitvijo Premium)

Upoštevajte svoje telo, ne pa urnika

Ta ocena vam prikaže, če je vaše telo pripravljeno na vadbo ali pa potrebuje počitek, da lahko svojo vadbo prilagodite glede na znake telesa.

Motivacija za vadbe

Postanite motivirani za vadbo kjerkoli

Dosezite svoje cilje z vse obsežnejšo zbirko novih vadb v storitvi Premium. Poiščite videoposnetke za jogo, visoko intenzivno intervalno vadbo (HIIT) in kombinirano vadbo Fitbit ter partnerjev, kot je LES MILLS in drugi. Oglejte si statistike v realnem času na pametni uri Versa 4.

 

GPS in več kot 40 načinov vadbe

Spremljajte več vadb kot kdajkoli prej in prejmite višje ocene

Izbirajte med treningom za moč, vožnjo s kajakom in več kot 40 načini vadbe ter si v trenutku oglejte svoje statistike na pametni uri Versa 4.

Pametna obvestila

Med tekom organizirajte svoj dan

Prejmite obvestila o klicih, besedilnih sporočilih, koledarskih dogodkih in aplikacijah, kot sta Gmail in WhatsApp – ter pošljite hitre odgovore in glasovne odgovore kar s svojega zapestja. Na voljo, ko je telefon v bližini. Hitri odgovori in glasovni odgovori so na voljo samo v napravah z operacijskim sistemom Android.

Zasnovana za uporabo v fitnesu

Tanka, udobna in pripravljena na znojenje

Pametno uro Versa 4 boste zaradi tanke in lahke oblike lahko udobno nosili med vadbo v fitnesu in drugje. Poleg tega si lahko na velikem zaslonu v trenutku ogledate svoje statistike.

 

Delovanje z baterijo več kot 6 dni

Nikoli ne zgrešite utripa

Delovanje z baterijo več kot en teden za več akcije, več gibanja, več navdiha. S hitrim polnjenjem si v samo 12 minutah zagotovite cel dan delovanja.

Premium

Izboljšajte svojo rutino s storitvijo Premium

Najdite dodatno motivacijo z malce prijateljskega tekmovanja z ekskluzivnimi igrami in izzivi. Povabite prijatelje, da se vam pridružijo ali pa tekmujte s seboj. Lahko se tudi povežete s svojim telesom z 90-dnevnim pogledom v nadzorni plošči s podatki o zdravju in še več v storitvi Premium.

Dodatki

  • Športni
  • Vegansko usnje iz lana
  • Zanka in pašček
  • Usnje Horween

Še več razlogov

Fitnes

Število minut v aktivnem območju

Prislužite si število minut v aktivnem območju za čas v območju za kurjenje maščob, kardio vadbe in vršnega srčnega utripa ter si oglejte, kako se vaš trud sproti sešteva, da boste med vadbami ostali odgovorni. Bolj je vaša aktivnost intenzivna, več minut si boste prislužili.

Zemljevid intenzivnosti vadbe

Po vadbah na prostem v aplikaciji Fitbit preverite svoj tempo, razdaljo in območja srčnega utripa na poti, da boste vedeli, kje ste se najbolj potrudili, in našli priložnosti za izboljšanje.

Celodnevno spremljanje aktivnosti

Pametno uro Versa 4 uporabite za celodnevno spremljanje aktivnosti, kot so koraki, razdalja, število minut v aktivnem območju in pokurjene kalorije, da lahko vidite, kako posamezni del dneva vpliva na vaše zdravje in telesno pripravljenost.

Prilagojeni opomniki

Zagotovite si spodbudo, ki jo potrebujete, da ostanete na poti do cilja s prilagojenimi opomniki, ki vam bodo pomagali, da se boste več gibali, upoštevali urnik spanja in še več.

 

Pametne funkcije

Klici na vašem zapestju

S pametno uro Versa 4 z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom lahko prostoročno sprejemate klice prek povezave Bluetooth®. Poleg tega lahko kar z zapestja klicatelje preusmerite na glasovno pošto in prilagajate glasnost. Na voljo, ko je telefon v bližini.

Aplikacija Find my Phone

Ne morete najti svojega telefona? Preprosto poiščite založeni telefon kar s svojega zapestja z uporabo vgrajene aplikacije Find My Phone v pametni uri Fitbit. Preprosto tapnite za aktiviranje opozorila in vaš telefon bo pričel neprekinjeno zvoniti in vibrirati, dokler ga ne najdete. V vašem pametnem telefonu mora biti nameščena in povezana mobilna aplikacija Fitbit.

Plačila z zapestja

Svoje kreditne in debetne kartice naložite v denarnico v aplikaciji Fitbit, nato pa s pametno uro Versa 4 z enim dotikom plačajte za nakupe na poti – na potniških postajah, v trgovinah in drugje. Razpoložljivost uporabe bank in javnega prevoza preverite na spletnem mestu Fitbit.

Hitri odgovori

Preprosto odgovorite na sporočila na poti tako, da kar s svojega zapestja pošljete hitre odgovore in glasovne odgovore. Na voljo, ko je telefon v bližini. Hitri odgovori in glasovni odgovori so na voljo samo v napravah z operacijskim sistemom Android.

Vgrajeni glasovni pomočnik

Uporabite vgrajenega pomočnika Amazon Alexa za hitri prejem novic in vremenske napovedi, nastavite opomnike za spanje in alarme, nadzorujte naprave v svojem pametnem domu in še več – vse to samo z govorjenjem v svojo uro.

 

Spanje

Profil spanja

Spoznajte svoj slog spanja s podrobnim mesečnim prikazom 10 ključnih podatkov o spanju. Videli boste, katera od posameznih 6 spalnih živali najbolje ustreza vašemu spanju in kaj lahko storite za boljši počitek.

Faze spanja in ocena spanja

Preverite trajanje plitkih, globokih in REM faz spanja ter spoznajte, kako vas lahko boljši počitek napolni z energijo pri vadbah. Z oceno spanja lahko tudi bolje razumete kakovost svojega spanja vsako noč.

Pametno prebujanje

S funkcijo pametnega prebujanja se prebudite bolj spočiti, osveženi in pripravljeni na dnevno vadbo. Ta pametni alarm se sproži v optimalni fazi spanja – največ 30 minut pred nastavljenim časom.

Zdravje

Nadzorna plošča s podatki o zdravju

Bolje spoznajte svoje telo z nadzorno ploščo s podatki o zdravju v aplikaciji Fitbit, v kateri lahko spremljate dihanje, srčni utrip med počivanjem, variabilnost srčnega utripa, SpO2 in temperaturo kože.

Obvestila o visokem/nizkem srčnem utripu

Vaš srčni utrip je ključni pokazatelj zdravja, zato vas pametna ura Versa 4 obvesti, ko je vaš utrip nad ali pod nastavljenim pragom.

Neprekinjeno spremljanje srčnega utripa s funkcijo Purepulse 2.0

Pametna ura Versa 4 z naprednim večsmernim senzorjem omogoča funkcijo PurePulse 2.0 – neprekinjeno spremljanje srčnega utripa Fitbit med vadbami, spremljanje spanja in vsega vmes.

Spremljanje SPO2

Spremljajte SpO2 – raven kisika v krvi – da lahko prepoznate pomembne sprememba v svojem počutju.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:48:28 GMT