VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeDidaktične igračeFlanelasti grafikoni za otroke (1x podloga, 30x nalepka)

Flanelasti grafikoni za otroke (1x podloga, 30x nalepka)

ID: 20841685
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: D4 WEB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta komplet pripovedovalne podlage iz filca je popoln za zgodnjo predšolsko vzgojo!

 

Čarobni Svet Domišljije

Danes je bilo sonce svetlo in veselo. Mala Sofia in njen očka sta se odločila začeti čarobno pustolovščino z uporabo posebnega kompleta za ustvarjanje zgodb. Ta komplet ni le igrača, ampak tudi orodje, ki razvija otrokovo domišljijo in koordinacijo rok in oči.

Otroci in starši so se zbrali okoli filc table za ozadje, pripravljeni za ustvarjanje svojega sveta. V rokah so držali različne elemente, ki so vključevali živali, ocean in abecedo.

Pustolovščina na Otoku Črk

Na začetku so se odločili, da se odpravijo na otok Črk. S filc tablo so ustvarili prizor otoškega raja s pisanimi črkami. Sofia in očka so izbrali svoje črke in jih postavili na otok, kjer so se črke spremenile v čarobna bitja, ki so jim pripovedovala zgodbe.

Reševanje Ugank in Nalog

Otok Črk je bil poln izzivov. Sofia in očka so morali reševati uganke in naloge, da bi napredovali v svoji pustolovščini. Vsaka črka je predstavljala drugačno nalogo, in tako so se učili in razvijali svoje sposobnosti na zabaven način.

Zaključek

Po urah ustvarjanja in reševanja izzivov je bila njihova pustolovščina popolna. Sofia in njen očka sta spoznala, da je domišljija čarobna moč. S pomočjo visokokakovostnega kompleta so ustvarili svoj svet, poln zabave in učenja.

Lastnosti Kompleta:

  • Velikost: 97 x 69 x 11 cm.
  • Teža: ‎300 g.
  • Material: Filc.
  • Barva: Večbarvno.

Komplet je vključeval različne elemente, ki so simbolizirali živali, ocean in abecedo. Te slike so bile simbolične, saj je bil pravi čar v domišljiji in pustolovščini, ki so jo ustvarili.

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
2+
Cached: Mon, 29 Apr 2024 19:29:54 GMT