VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRZbirateljstvoZbirateljske in akcijske figureFortnite Legendary Series Midas Gold, 6-palčna zelo podrobna figura z vsem orodjem za nabiranje zlata, orožjem, hrbtnim blingom in zamenljivimi obrazi.

Fortnite Legendary Series Midas Gold, 6-palčna zelo podrobna figura z vsem orodjem za nabiranje zlata, orožjem, hrbtnim blingom in zamenljivimi obrazi.

ID: 20838465
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 13.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fenicians S.L.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Fortnite Legendary Series Midas Gold, 6-palčna zelo podrobna figura z vsemi orodji za žetev zlata, orožjem, bleščicami na hrbtni strani in zamenljivimi obrazi. Večbarvni opis Povzpnite se na višjo raven s paketom figur Fortnite Legendary Series. Ta 6-palčna zgibna akcijska figura Fortnite ima neverjetne podrobnosti in vrhunsko obremenitev. Zaradi 6-palčnega merila je kot nalašč za preživljanje vaših dogodivščin Fortnite v resničnem življenju. Midas Gold je opremljen z orodji Gold King Harvesting Tools, Drum Gun, Pump Shotgun in orožjem za izstreljevanje granat, Gold Dagger Bling in 3 zamenljivimi obrazi. Ta izjemni izbor Fortnite vključuje priljubljene obleke, kot so Scratch, Blackheart, Scuba Jonesy in Atlantean Fishstick. Vključuje: ● 6-palčno zgibno figuro Midas Gold ● 3 zamenljive obraze ● 1 orodje za žetev ● 3 orožja ● 1 Bling za hrbet MAKSIMALNO ARTIKULIRAN Figura Midas Gold Fortnite ima več kot 36 točk artikulacije. VISOKO PODROBNE figurice Fortnite Legendary imajo podrobnosti, podobne igricam. POPOLNOM OPREMA Midas Gold je opremljena z orožjem, orodji za žetev in še več. IZMENLJIVI OBRAZI Ta figura Fortnite Midas Gold je opremljena z zamenljivimi obrazi. IZDELEK Z URADNO LICENCO Ta izdelek ima uradno licenco Epic Games. Kmalu še več.
Cached: Fri, 31 May 2024 20:02:32 GMT