VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomEnergijaSolarni paneliFotovoltaični panel Allpowers AP-SP-002-BLA 21W + Powerbank 10000mAh

Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP-002-BLA 21W + Powerbank 10000mAh

ID: 20655188
111,44 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP-002-BLA 21W + Powerbank 10000mAh

 

Allpowers 21W solarni polnilec AP-SP-002-BLA z 10000mAh powerbank

Se odpravljate na dolgo potovanje z avtodomom ali šotorom? Zagotovite si dodaten vir energije! Solarni polnilnik Allpowers z močjo 21 W vam omogoča priročno pridobivanje energije iz sonca, z vgrajenim 6000mAh powerbank pa ga lahko uporabljate tudi ponoči. Izdelek je opremljen z USB-C in 2 USB vhodoma, kar vam omogoča priklop najrazličnejše opreme. Varen za uporabo in vzdržljiv - uspešno ga lahko uporabljate v skoraj vseh pogojih.

Vgrajena polnilna baterija - uporabljajte jo podnevi ali ponoči

Kar ločuje polnilnik Allpowers od drugih tovrstnih naprav, je njegov vgrajen powerbank 10000 mAh, ki čez dan zbira energijo, da vam služi 24 ur na dan. Lahko ga priključite tudi v stensko vtičnico (2A). Tudi če pozabite napolniti telefon ali prenosnik, preden se zmrači, lahko to še vedno storite ponoči! Izdelek spremlja tudi intenzivnost sončne svetlobe in vas obvešča z barvnimi lučmi – zeleno, rdečo in rumeno.

Široka združljivost - visoka učinkovitost polnjenja

Polnilec je opremljen z USB-C in 2 USB vhodoma. Polni se z največ 3 A na vrata ali skupno 3,5 A (na neposredni sončni svetlobi). Izdelek je združljiv z najrazličnejšimi napravami. Uspešno ga boste uporabljali za napajanje pametnih telefonov, tablic, powerbankov in druge USB 5V opreme. Podpira tudi tehnologijo iSolar, ki med delovanjem inteligentno prilagaja tok in napetost ter tako zagotavlja najhitrejše polnjenje. Učinkovitost polnilca je do 25%.

Zanesljiv v skoraj vseh pogojih

Izdelek je izjemno trpežen in zagotavlja varno uporabo. Ustreza standardom FCC, RoHS in CE, kar potrjujejo ustrezni certifikati. Narejen je iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo odpornost na vodo, korozijo, prah in visoke temperature – ne boji se dežnih kapljic ali vročine! Polnilnik je tudi zaščiten pred kratkim stikom in prenapetostjo. Vse to pomeni, da je kos vsakemu izzivu, ki mu ga postavite.

Prenosljiv in prenosljiv – spremlja vas lahko skoraj povsod

Ta prenosni solarni polnilnik je primeren za številne aplikacije. Uporabite ga lahko na kampiranju, med potovanjem z avtodomom ali na gorski odpravi. Po zlaganju izdelek ne zavzame veliko prostora - zlahka ga pospravite v potovalno torbo. Še več, priloženi kovinski kavlji (karabini) omogočajo pritrditev na nahrbtnik. Izkoristite to rešitev, da pridobite več prostora za pakiranje svojih stvari in uživate v udobju uporabe!

V škatli

  • Solarni polnilec
  • USB kabel
  • Kavelj (karabin) x2
  • Navodila za uporabo
Znamka Allpowers
Model AP-SP-002-BLA
Tip baterije Litij-polimer
Kapaciteta baterije 10000 mAh
Stopnja pretvorbe sončne energije 22-25 %
Izhodi USB x2, USB-C
vrata USB 5V 3A (največ) x2
USB-C 5V 3A (maks.)
Vnos Micro USB 5V 2A (maks.)
Mere v zloženem stanju 340x180x20 mm
Dimenzije v raztegnjenem stanju 580x180x10 mm
Utež 695 g
Tehnične podrobnosti
element solarne elektrarne
solarni panel
Cached: Fri, 31 May 2024 01:21:32 GMT