VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomEnergijaSolarni paneliFotovoltaični panel Allpowers AP-SP-012-BLA 100W

Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP-012-BLA 100W

ID: 20655200
217,61 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Na voljo še 1 ponudba od 232.38 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP-012-BLA 100W

 

Allpowers 100W prenosni solarni polnilec AP-SP-012-BLA

Se odpravljate na kampiranje ali izlet z avtodomom? Ali pa načrtujete kakšno drugo pustolovščino, kjer vam bo sposobnost pridobivanja energije iz sonca prišla prav? Če je tako, vam bo zložljivi 100W solarni polnilnik Allpowers zagotovo prišel prav! Zahvaljujoč prebojni tehnologiji iSolar optimalno prilagaja napetost in tok pri napajanju vaših naprav in zagotavlja varno uporabo. Opremljen je z DC izhodom in dvojnim USB. Je tudi izjemno vzdržljiv, v zloženem stanju pa izjemno priročen.

Napredna tehnologija iSolar - hitro polnjenje vaših naprav

Izdelek podpira inovativno tehnologijo iSolar, ki omogoča hitro polnjenje povezanih naprav. Vgrajeni regulator zagotavlja stabilno delovanje polnilnika in samodejno prilagodi napetost in tok za čim hitrejše polnjenje vaše specifične opreme. Z Allpowers traja le nekaj trenutkov, da vaš prenosnik ali telefon spet deluje!

Lahko napaja do 2 aparata hkrati

Polnilnik je opremljen z DC izhodom in dvojnim USB izhodom. Prvi omogoča napajanje vaših naprav do 5A, drugi pa do 2,4A. Z uporabo izdelka lahko polnite tudi do 2 napravi hkrati. Zaradi tega je polnilec idealen za uporabo na prostem, na primer v gozdu ali v kampih, kjer je dostop do virov energije običajno zelo omejen.

Zložljiv, prenosljiv, priročen

Naprava je neverjetno učinkovita in okolju prijazna. Še več, njegovo edinstveno funkcionalnost lahko uporabljate skoraj povsod z dovolj sončne svetlobe. Zložen polnilec ne zavzame preveč prostora in je izjemno priročen za transport. Trden in na dotik prijeten ročaj omogoča enostavno prenašanje. Vzemite ga s seboj kamorkoli potrebujete prenosni vir energije in neovirano pridobivajte energijo iz sončnih žarkov!

2 vrsti vrat - univerzalna združljivost

Kaj še loči prenosni solarni polnilnik Allpowers? Široka združljivost! Vrata DC bodo na primer omogočala prenosne računalnike, 12 V avtomobilske baterije in različne naprave do 18 V. Po drugi strani vrata USB omogočajo povezavo pametnih telefonov iOS ali Android, iPadov, tabličnih računalnikov in mnogih drugih naprav, opremljenih z USB. To pomeni, da je polnilec idealen za široko paleto aplikacij.

Varen in vzdržljiv

Allpowers skrbi tudi za varnost uporabnikov. Izdelek izpolnjuje zahteve standardov FCC, CE in RoHS, kar dokazujejo ustrezni certifikati. Zaščiten je tudi pred kratkim stikom in prenapetostjo. Polnilec je tudi popolnoma prilagojen različnim zunanjim razmeram. Izdelan iz trpežne PET plastike in PVC materiala, odpornega proti obrabi - preživel bo vsako avanturo, med katero vas bo spremljal.

V škatli

  • 1x 100W solarni polnilec
  • 1x DC kabel (DC5525 ženski na DC5521 moški)
  • 5x konektor za prenosnike
  • 1x sponka za polnilec akumulatorja (aligator sponka)
  • 1x USB kabel
  • 4x kovinski kavelj (karabini)
  • 1x uporabniški priročnik
Znamka Allpowers
Model AP-SP-012-BLA
Največja moč 100 W
Izhodni vmesnik DC5525 in 2x USB
vrata USB 5V 2,4A (največ) x2
DC vrata 18V 5A (maks.)
Stopnja pretvorbe sončne energije 22-25 %
Dimenzije v raztegnjenem stanju Približno 94x94x1 cm
Mere po zlaganju Približno 32x19x8 cm
Utež Približno 2,15 kg
Kompatibilnost Polnilne baterije do 12 V, prenosni računalniki do 18 V, iPhone, iPad, digitalni fotoaparati, MP3 in druge digitalne naprave
barva Črna
Material PVC + PET
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
element solarne elektrarne
solarni panel
Cached: Mon, 20 May 2024 07:36:32 GMT