VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomEnergijaSolarni paneliFotovoltaični panel Allpowers AP-SP5V 21W

Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP5V 21W

ID: 20655185
45,83 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 7.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 57.13 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Fotovoltaični panel Allpowers AP-SP5V 21W

 

Prenosni solarni polnilnik Allpowers 21 W

Prenosni solarni polnilnik je edinstvena naprava, zasnovana za napredne popotnike. Zagotavlja dodaten vir energije v zahtevnih situacijah in zagotavlja nepozabna doživetja. Energija, pridobljena iz sončnih žarkov, omogoča hitro vrnitev k mobilni komunikaciji. Zložljiva oblika je prilagojena različnim fazam potovanja. Solarni paneli vam bodo uspešno prišli prav kot pomoč pri napornih pohodih, kampiranju, plezanju, pa tudi med delom.

Priznana učinkovitost

Pametna zasnova naprave je velika prednost za nekoliko zahtevnejše pohodnike, ki dajejo prednost praksi in udobju v enem. Solarni polnilec na daljših vožnjah ne obteži, niti ne otežuje priklopa ali transporta. Dodatni kavlji olajšajo pravilno pritrditev opreme na potovalno torbo. Ohišje plošče je vodoodporno in dovolj trpežno, da vas spremlja v neugodnih vremenskih razmerah. Dimenzije opreme ne presegajo velikosti lista B5, kar še dodatno ponazarja njeno urejenost.

Zmogljivost in vzdržljivost

Inovativna tehnologija polnjenja samodejno prilagaja napetost, kar vam omogoča čim hitrejše in neškodljivo polnjenje telefona ali tablice. Dvojni USB vhod z do 2,4 A omogoča povezavo dveh naprav hkrati. Ta možnost je še posebej uporabna v nujnih primerih, med potovanjem ali v službi. Sončne celice Sunpower so učinkovite in učinkovite, kar dokazuje visoka stopnja pretvorbe 22-25 %.

Široka združljivost

Izdelek samodejno zazna vaše naprave in jim zagotovi ustrezen tok ter tako pospeši proces polnjenja. Zagotovo ga ne boste uporabljali samo za napajanje pametnih telefonov, tablic, powerbankov, temveč tudi druge opreme s 5V USB priključkom. Inteligentni izhod temelji na napredni tehnologiji vezij. Solarni polnilnik Allpowers bo odlično deloval v številnih situacijah, saj bo ponujal vrsto potrebnih uporab.

Pripravljen da grem

izredna vzdržljivost je bila potrjena z več certifikati CE, FCC in RoHS. Naprava v vseh pogledih izpolnjuje okoljske zahteve in ima vgrajene sisteme za zaščito pred poškodbami zaradi nežnih udarcev, padcev ali umazanije. Odporen je tudi na rahel dež. Visoka stopnja vzdržljivosti bo močno podaljšala življenjsko dobo in kakovost delovanja.

Proizvajalec Allpowers
Model AP-SP5V21W
maks. moč 21W
Faktor pretvorbe sončne energije 22-25 %
Izhod 5V2,4A (maks.) x2
Mere po zlaganju 300 x 160 x 20 mm
Dimenzije v raztegnjenem stanju 640 x 300 x 10 mm
Utež 600 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
element solarne elektrarne
solarni panel
Cached: Fri, 31 May 2024 01:23:27 GMT