Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMiškeFragON Citadel RGB Mouse Bungee - držalo za miškin kabel z 8 barvnimi sponkami (bela)

FragON Citadel RGB Mouse Bungee - držalo za miškin kabel z 8 barvnimi sponkami (bela)

ID: 20913315
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Fragstore
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Najboljši pripomoček za igralce, ki iščejo zmogljivost in udobje. Ta bungee ima osvetlitev RGB in zamenljive gumijaste sponke v sedmih živahnih barvah, kar uporabnikom omogoča, da zlahka prilagodijo svojo nastavitev. Vzmetno nastavljiva roka omogoča različne nastavitve višine, stabilen nosilec pa zagotavlja varen oprijem na kateri koli namizni površini. Ta bungee je združljiv z vsemi kabli za miško, ponaša pa se tudi z nedrsečo gumijasto podlago, ki zagotavlja izjemno stabilnost med intenzivnimi igralnimi sejami. Še danes nadgradite svojo igralno izkušnjo s tem kablom za miško!

 

Osvetlitev RGB Underglow: Z možnostjo izbire med sedmimi živahnimi načini in valovnim učinkom, ki ciklično spreminja vse barve. Gumijaste sponke, ki jih lahko zamenjate: Sedem barvnih pokrovčkov za vsak barvni profil. Nastavljiv stolp: Prilagodljiva vzmetna roka z različnimi višinami za več udobja in lažje gibanje. Stabilen nosilec: Obtežena kovinska plošča zagotavlja večjo stabilnost. Nedrseča gumijasta podlaga. Za zagotavljanje ravnotežja med intenzivnimi igralnimi sejami Kanali za upravljanje kablov: Za dobro organizirano mizo brez žic. Združljivost: Primerna za vse kable za miško.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
bela
Namen uporabe
gaming
Cached: Thu, 02 May 2024 13:40:00 GMT