Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkegaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

gaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

ID: 20773808
140,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
gaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

 

Edifier HECATE G5BT igralne slušalke

Potopite se v igranje in ustvarite edinstveno vzdušje v svoji igralni coni. Igralne slušalke Edifier G5BT ponujajo visokokakovosten zvok in zvočni učinek H+, da vam zagotovijo raven potopitve, o kateri sanjate. Zložljiv mikrofon vam omogoča priročno komunikacijo s soigralci, dolgotrajna baterija pa zagotavlja do 36 ur delovanja baterije. Slušalke lahko povežete preko žične ali Bluetooth povezave. Dodaten okras naprave so magnetna mačja ušesa in RGB osvetlitev ozadja.

Neverjetno eleganten

Slušalke G5BT so odlična kombinacija funkcionalnosti in stila. Opremljena je s prijetnimi silikonskimi mačjimi ušesi, ki jih je mogoče enostavno namestiti ali razstaviti zahvaljujoč vgrajenim magnetom. Omembe vredna je tudi dinamična RGB osvetlitev ozadja, ki jo lahko prilagodite svojim željam in izbirate med 8 razpoložljivimi načini. Trdna svetloba, utripajoča ali morda večbarvni gradient? Še več, osvetlitev ozadja se samodejno vklopi, ko na slušalke pritrdite mačja ušesa.

2 možnosti priklopa

Slušalke lahko povežete na 2 načina. Če ne želite skrbeti za raven baterije in želite zvok visoke ločljivosti, uporabite priloženi 3,5 mm avdio kabel. Želite skoraj neomejeno svobodo in brezžično povezavo? Povežite se z napravo po vaši izbiri z uporabo zanesljivega Bluetooth 5.2, ki zagotavlja hiter, stabilen prenos in izjemno nizko zakasnitev.

Ustvarjen za igranje

Uživajte v dinamičnem igranju in pokažite tekmecem, kdo je glavni. Bluetooth 5.2 z igralnim čipom PixArt vam omogoča, da uživate v neverjetno nizki zakasnitvi približno 45 ms. Popolna sinhronizacija videa in zvoka bo poskrbela, da ne boste ujeti nepripravljeni! Tu je tudi poseben učinek H+, ki med drugim skrbi za poudarjanje zvoka korakov in strelov. To vam olajša lociranje sovražnika in vanj usmerite kroglo.

Visokokakovosten zvok

Slušalke Edifier G5BT so idealne ne samo za igranje, ampak tudi za poslušanje glasbe. Zagotavljajo lahko zvok fantastične kakovosti v visoki ločljivosti 24bit/96kHz, kar potrjuje certifikat Hi-Res Audio. Opremljeni so tudi s 40 mm gonilniki s kompozitnimi membranami. Zaradi kristalno čistega zvoka in bogastva podrobnosti se boste počutili skoraj kot na koncertu v svoji sobi!

Sanjsko udobje

Igrajte tako dolgo, kot želite, ne da bi vas skrbelo nelagodje. Mehke ušesne blazinice slušalk so narejene iz prijetnih materialov, ki dihajo. Ne povzročajo neprijetnega pritiska na vaša ušesa in zagotavljajo neprekosljivo udobje, tudi med dolgotrajnim igranjem. Nastavljiv naglavni trak vam omogoča, da G5BT dodatno prilagodite svojim potrebam, zložljiva zasnova pa omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. Slušalke imajo tudi več gumbov za enostavno upravljanje.

Presenetljivo dolg čas delovanja

Zakaj je G5BT tako dober za dolgotrajno igranje? Dolg čas delovanja! Zahvaljujoč vzdržljivi 800 mAh bateriji lahko popolnoma napolnjene slušalke zdržijo do 20 ur z vklopljeno RGB osvetlitvijo in do 36 ur z izklopljeno. Dolgotrajno igranje ali dolgo potovanje? Ni vam treba skrbeti, da vam bo prehitro izpraznjena baterija preprečila poslušanje vaših najljubših skladb!

ENC mikrofon za odpravljanje šumov

Pozabite na težave s komunikacijo med igranjem. Slušalke G5BT imajo dvojni mikrofon, ki odlično registrira vaš glas. Podpirajo tudi tehnologijo za odpravljanje hrupa ENC, ki učinkovito filtrira do 90 % hrupa v ozadju. Tako ste lahko prepričani, da vas bodo vaši soigralci slišali. Mikrofon ima tudi izvlečno zasnovo. Ko ga ne potrebujete, ga preprosto potisnite nazaj na mesto, da vam ne bo v napoto.

V škatli

  • Slušalke
  • Mačja ušesa
  • Polnilni kabel
  • Avdio kabel
  • Navodila za uporabo
Znamka Edifier
Model HECATE G5BT
barva Črna
Povezljivost 3,5 mm avdio kabel, Bluetooth
Bluetooth različica 5.2
Bluetooth profili A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Razpon Do 10m
Čas delovanja Do 20h (osvetlitev ozadja vklopljena) / do 36h (osvetlitev ozadja izklopljena)
Kapaciteta baterije 800 mAh
Vrata za polnjenje USB-C
Čas polnjenja Približno 2h
Vnos 5V-650mA
Frekvenčni odziv 20Hz-40kHz
Impedanca 32Ω
Občutljivost 100 dB
Voznik 40 mm
Avdio kodeki SBC
Usmerjenost mikrofona Vsesmerno
Občutljivost mikrofona -38dB ±1dB
Dimenzije 181 x 206 x 94,72 mm
Utež 350 g
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 13:19:00 GMT