Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkegaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

gaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

ID: 20773824
98,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
gaming slušalke Edifier HECATE G5BT (črne)

 

Edifier HECATE G5BT igralne slušalke (črne)

Ali cenite brezžične rešitve? Izberite igralne slušalke Edifier HECATE G5BT in uživajte v visokem udobju in nizki zakasnitvi 45 ms. 40-milimetrski gonilniki zagotavljajo visokokakovosten zvok, mikrofon z ENC pa izboljša komunikacijo. G5BT-ji zagotavljajo do 40 ur brezžičnega delovanja, njihova dodatna prednost je RGB osvetlitev ozadja.

Popolna sinhronizacija slike in zvoka

Slušalke Edifier HECATE G5BT so odlična ponudba za ljubitelje dinamičnih iger, saj slušalke odlikuje izjemno nizka latenca 45 ms. Uporabljajo vrhunski igralni čip PixArt, ki omogoča zmanjšanje zakasnitve za 25% v primerjavi z navadnimi igralnimi slušalkami.

Poslušajte vsako podrobnost

G5BT so opremljeni s 40 mm gonilniki iz titana, ki zagotavljajo dinamične nizke tone in čiste visoke tone. Visokokakovosten zvok izboljša potopitev med igro in poskrbi, da slišite vsako nasprotnikovo potezo in korak. Pomembno je, da imajo slušalke tudi certifikat Hi-Res Audio.

Učinkovita komunikacija

Edifier HECATE G5BT ima mikrofon, ki podpira ENC, ki zagotavlja odlično kakovost zvoka in učinkovito zmanjša hrup iz okolice do 90 %. Trenutno ne uporabljate mikrofona? Njegova oblika pomeni, da ga lahko po potrebi pospravite in uživate v še večjem udobju.

RGB osvetlitev ozadja

Želite popestriti svojo igralno napravo? Igralne slušalke Edifier HECATE G5BT so popoln način za to. Opremljene so z RGB osvetlitvijo, ki se popolnoma ujema z dizajnom slušalk in je lahko zanimiv vir svetlobe med nočnim igranjem.

Dolg čas delovanja in dva načina povezovanja

Izkoristite povezljivost Bluetooth 5.0 brez skrbi zaradi nenadnega izpada opreme. Slušalke imajo 800 mAh baterijo, ki zagotavlja do 40 ur delovanja brez osvetlitve ozadja in 17 ur delovanja z osvetlitvijo ozadja. Uporabite lahko tudi 3,5 mm AUX kabel za povezavo z vašim prenosnikom, računalnikom ali ipadom.

Funkcionalno in udobno

Slušalke imajo praktične gumbe, zahvaljujoč katerim lahko preprosto prilagodite glasnost, vklopite ali izklopite RGB osvetlitev ozadja ali preklapljate med načinoma Game in Music. K udobju prispevajo tudi nastavljiv naglavni trak, ušesne školjke s spominsko peno oblike in zložljiva oblika za enostavno shranjevanje.

Znamka Edifier
Model G5BT
Bluetooth različica 5.0
Pretvornik 40 mm
Frekvenčni odziv 20 Hz - 40 KHz
Bluetooth profili A2DP / AVRCP / HFP / HSP
Bluetooth doseg Pribl. 10 m
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Tue, 30 Apr 2024 18:14:09 GMT