VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeGaming slušalke Havit GAMENOTE H2233D RGB (črna&rdeča)

Gaming slušalke Havit GAMENOTE H2233D RGB (črna&rdeča)

ID: 20495022
16,68 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 18.15 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gaming slušalke Havit GAMENOTE H2233D RGB (črna&rdeča)

 

Gaming slušalke Havit H2233D

Zdaj lahko preprosto slišite prihajajoče nasprotnike in se še bolje znajdete v svetu svoje najljubše igre. Gaming slušalke Havit H2233D zagotavljajo fantastično kakovost zvoka zahvaljujoč velikim 50 mm zvočnikom, medtem ko se mehki ušesni nastavki popolnoma prilegajo vašim ušesom in zadušijo nepotreben hrup. Barvita osvetlitev ozadja daje edinstven občutek igranja iger, vsesmerni mikrofon pa olajša komunikacijo z drugimi igralci. Slušalke omogočajo tudi hitro nastavitev glasnosti s posebnim gumbom.

Fantastična kakovost zvoka

Potopite se v igranje in ne dovolite, da vas nasprotniki presenetijo. Slušalke Havit H2233D z velikimi 50 mm zvočniki zagotavljajo razširjeno zvočno polje in izboljšane nizke tone, tako da boste uživali v izboljšani potopitvi in nepozabni izkušnji. Ugotovite, kako je lahko igranje še bolj razburljivo!

Neverjetno udobno

Igrajte, kolikor dolgo želite in ne skrbite, da bi se utrudili. Slušalke H2233D so izjemno lahke in zagotavljajo neprimerljivo udobje. Mehke ušesne školjke se tesno prilegajo vašim ušesom, ne da bi povzročale neprijeten pritisk. Prav tako duši nepotreben hrup v ozadju, tako da vas ne bo zmotila vaša igra. Slušalke pa niso samo udobne, ampak tudi elegantne – barvita RGB osvetlitev ozadja jim daje fantastičen igralni značaj.

Vgrajen mikrofon

Ali pogosto igrate spletne igre? Če je tako, zagotovo veste, kako pomembna je lahko komunikacija z drugimi igralci. Havit vam olajša! Visoko občutljiv vsesmerni mikrofon slušalk natančno registrira vaš glas in poskrbi, da vas soigralci popolnoma slišijo. Zahvaljujoč upogljivi zasnovi lahko preprosto prilagodite položaj, da bo ustrezal vašim potrebam in navadam. Zdaj lahko svojega prijatelja v igri enostavno opozoriš na nevarnost!

Vse pomembno je na dosegu roke

Slušalke so oblikovane tako, da vam omogočajo še udobnejši dostop do najpomembnejših funkcij. Vgrajeni gumb za glasnost vam omogoča natančno nastavitev glasnosti - zdaj jo lahko v hipu prilagodite svojim potrebam. Prav tako lahko kadar koli izklopite mikrofon s pritiskom na gumb. Nič več iskanja pravih nastavitev na vašem računalniku!

Znamka Havit
Model H2233D
barva Črna
Zvočnik Φ50 mm
Impedanca 32Ω±10%
Občutljivost 119dB±3dB
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Mikrofon Φ4x1,5 mm
Občutljivost mikrofona -38dB±3dB
Dolžina kabla 2,2 m
Vtikač 3,5 mm + USB
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
črna/rdeča
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 00:44:48 GMT