VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Gaming slušalke HAVIT H2002S

ID: 20970421
33,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gaming slušalke HAVIT H2002S

 

Gaming slušalke Havit H2002S

Iščete igralne slušalke, ki vam zagotavljajo visokokakovosten zvok in udobje? Havit H2002S bo idealna izbira! S 50-milimetrskimi gonilniki boste odlično slišali vsako podrobnost, ergonomska oblika pa poskrbi za neverjetno udobje. Slušalke imajo tudi snemljiv mikrofon in 3,5 mm priključek. Združljivi so ne samo z računalniki, temveč tudi s konzolama PlayStation 4 in XBOX.

Vrhunska kakovost zvoka

Ali želite najvišjo možno stopnjo potopitve? Slušalke Havit H2002S bodo prave za vas! Opremljeni so s 50 mm magnetnimi gonilniki, zahvaljujoč katerim zagotavljajo naraven, z detajli bogat zvok. Odlični so tako za poslušanje glasbe kot za igranje igric. Zdaj boste takoj slišali prihajajoče tekmece in pričakovali njihov napad!

Zasnovan za vaše udobje

Uživajte v udobju. Slušalke so presenetljivo lahke in zahvaljujoč visečemu nastavljivemu naglavnemu traku jih lahko preprosto prilagodite svojim potrebam. Ušesni čaščki iz spominske pene se tesno prilegajo vašim ušesom in dušijo zunanji hrup, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na igro. H2002S je izjemno vzdržljiv in vam bo zdržal dolgo časa.

Snemljiv mikrofon

Poskrbite za učinkovito komunikacijo z drugimi igralci. Slušalke imajo prilagodljiv mikrofon, ki zanesljivo posname vaš glas. To vam omogoča, da prosto izmenjujete pripombe z drugimi igralci in člane svoje ekipe opozorite na nevarnost. Še več, če mikrofona nekaj časa ne potrebujete, ga lahko preprosto odklopite – ne bo vas motil.

Znamka Havit
Model H2002S
barva Črna
Voznik 50 mm
Impedanca 64Ω
Občutljivost 115 dB
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Mikrofon 6x2,7 mm
Občutljivost mikrofona -42 dB
Dolžina kabla 2m
Priključek 3,5 mm
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
črna/rdeča
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 21:52:24 GMT