VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeGaming slušalke Havit H2030d (črne)

Gaming slušalke Havit H2030d (črne)

ID: 20773825
21,12 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gaming slušalke Havit H2030d (črne)

 

Gaming slušalke Havit H2030d

Iščete igralne slušalke, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja? Havit H2030d bo prava izbira! Opremljeni so s 50-milimetrskimi gonilniki, zahvaljujoč katerim zagotavljajo visokokakovosten zvok. So tudi izjemno udobne. Odstranljiv mikrofon vam omogoča prosto pogovarjanje z drugimi igralci, 3,5 mm priključek pa med drugim zagotavlja združljivost z računalniki in igralnimi konzolami.

Zasnovan za vaše udobje

Uživajte v udobni uporabi tudi med dolgotrajnim igranjem. Ušesne blazinice slušalk so izdelane iz koži prijaznih materialov in se popolnoma prilegajo ušesom. Prav tako učinkovito izolirajo zunanji hrup, zaradi česar se lažje osredotočite na igro. H2030d ima tudi posebej oblikovan nastavljiv naglavni trak, tako da ga lahko prilagodite svojim potrebam.

Fantastična kakovost zvoka

Izkusite visoko raven poglobitve in se potopite v igro. Slušalke so opremljene s 50 mm magnetnimi gonilniki, ki skrbijo za nepozabno zvočno izkušnjo. Zdaj se lahko počutite, kot da ste v središču razburljivega dogajanja v svoji sobi! H2030d je odličen tudi za poslušanje glasbe, saj poudarja najboljše izmed vaših najljubših skladb.

Snemljiv mikrofon

Poskrbite za učinkovito komunikacijo s soigralci v vaši najljubši spletni igri. To vam omogoča vrhunski mikrofon H2030d, ki zanesljivo snema vaš glas in zagotavlja odlično kakovost zvoka. Zahvaljujoč prilagodljivi zasnovi lahko enostavno prilagodite njegovo postavitev svojim pričakovanjem. Še več, če ga nekaj časa ne potrebujete, ga lahko preprosto odklopite in pospravite, da vas ne moti.

Znamka Havit
Model H2030d
Voznik 50 mm
Impedanca 32Ω
Občutljivost 115 dB
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Mikrofon 6x2,7 mm
Občutljivost mikrofona -42 dB
Dolžina kabla 2m
Priključek 3,5 mm
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Barva
črna
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 28 Apr 2024 14:38:48 GMT