VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeGaming slušalke Havit H656d RGB

Gaming slušalke Havit H656d RGB

ID: 20970419
18,32 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gaming slušalke Havit H656d RGB

 

Gaming slušalke Havit H656d

Zdaj lahko še bolje slišite vsakega nasprotnika in uživate v vrhunski kakovosti zvoka. Igralne slušalke H656d so opremljene s 50 mm zvočniki, ki zagotavljajo kristalno čist zvok. Vsesmerni, nastavljiv mikrofon popolnoma zajame vaš glas, kar vam omogoča svobodno komunikacijo z drugimi igralci. Izdelek je lahek in udoben, tako da lahko igrate ure in ure brez utrujenosti. Barvita osvetlitev ozadja RGB daje slušalki edinstven občutek igranja.

Popolnoma slišite vsakega nasprotnika

Ne dovolite, da vas nasprotniki presenetijo. 50 mm magnetni zvočniki zagotavljajo odlično kakovost zvoka, 3D prostorski zvok pa vam omogoča, da se še bolje znajdete v igri in natančno locirate svoje tekmece. Havit vam omogoča, da slišite korake bližajočih se sovražnikov in takoj predvidite njihovo gibanje.

Neovirano se pogovarjajte s člani svoje ekipe

Prosto načrtujte taktike, izmenjujte zapiske med igranjem in opozorite člane svoje ekipe na možno nevarnost. Slušalke imajo vsesmerni mikrofon za odpravljanje šumov za udobno komunikacijo z drugimi igralci brez motenj. Je upogljiv, tako da lahko H656d še bolje prilagodite svojim potrebam.

Priročen, praktičen, eleganten

Igrajte, kolikor dolgo želite, brez strahu pred nelagodjem. Izdelane iz koži prijaznega materiala, ki diha, se mehke ušesne školjke tesno prilegajo vašim ušesom, ne da bi povzročale nepotreben pritisk. Nastavljiv naglavni trak lahko preprosto prilagodite svojim navadam poslušanja. Slušalke so videti izjemno elegantne. Enostaven, sodoben dizajn bo všeč številnim uporabnikom, barvita igričarska osvetlitev ozadja pa pritegne poglede in izdelku daje izviren značaj.

Široka združljivost

Slušalke lahko uspešno povežete z napravo po vaši izbiri. H656d so združljivi z računalniki, prenosniki, pametnimi telefoni, tablicami in še več! Delajo tudi s konzolami, kot so PS4, XBOX One in Nintendo Switch, na primer. Tehnologija plug&play se izogne težavam s konfiguracijo in potrebi po namestitvi gonilnikov - samo priključite slušalke! Opomba: za povezavo H656d s konzolo serije XBOX boste morda potrebovali Microsoftov adapter (ni priložen).

Znamka Havit
Model H656D
Premer zvočnika 50 mm
Impedanca 21±15 % Ω
Občutljivost 109dB±3dB
Frekvenčni odziv 20Hz-20KHz
Mikrofon Ø4,0x1,5 mm
Dolžina kabla 2,2 m
Konektorji 3,5 mm AUX + USB
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
črna/rdeča
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Apr 2024 13:28:24 GMT